Ето това е картата от магистрала "Тракия" , ако нещо не е ясно кажете ще обяснявам и ще търся други карти ПС: Където е номер 1 (в червено) там е сегашното "Метро" , но на тази карта не съществува още Хайде пунто клуб!
Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?
Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?
И аз го мислех къде точно да се чакаме ако сте решили МЕТРО значи там. А 9 и 30 не е ли малко рано?
Мисълта ми беше ориентировъчно време,да си дадеме време да се съберем,а и предложих МЕТРО защото е попътно и предполагам повечето го знаем къде е.Нека и другите от София да кажат
Няма проблем,а и предполагам,че всички колега искат на живо да видят "звяра" ти Колеги вие се уговорихте на Метро на входа от Тракия да се чакате нали?Ами аз от Варна ще идвам през новата магистрала,и мене трябва някой да ме посрещне от някъде(доста често съм в Пловдив,но ми е много объркан и не мога да се оправя,а и идвам предимно от Хасково,за това само от него вход знам какво да правя ),така че някой ако може да ми обясни накъде да бродя като пристигна
И аз го мислех къде точно да се чакаме ако сте решили МЕТРО значи там. А 9 и 30 не е ли малко рано?
Не е рано, все пак работа се върши рано и на път се тръгва рано. Даже е малко късно. Аз предлагам 9,30 да тръгнем от София, все пак път е, предполага се, че ще сме колона и няма да се движим много бързо, а освен това със сигурност ще има закъснели - докато тръгнем станало 10-10 и нещо!Затова аз съм за 9,30!
Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Аз на картата която съм дал е новото метро на околовръстното. Което се идва от магистрала "тракия"ПС: Ако искате разберете се вие по между ви и аз ще организирам хора да ви вземат или аз ще дойда
Момчета от София, И аз съм с Вас по пътя, но после имам работа и няма да мога да дойда ... но за да си направим сеира и да ви видя пунтиаците, мисля да доийда да пътувам с вас
Не е рано, все пак работа се върши рано и на път се тръгва рано. Даже е малко късно. Аз предлагам 9,30 да тръгнем от София, все пак път е, предполага се, че ще сме колона и няма да се движим много бързо, а освен това със сигурност ще има закъснели - докато тръгнем станало 10-10 и нещо!Затова аз съм за 9,30!
Включвам се и аз в колоната...:P
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар