Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А други италианци приемате ли колеги да се порадват на Пунтаците....
    ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Аз имам и друг въпрос-"Към колко часа смятате да е срещата?".Аз предлагам да е нещо по-раничко,защото да имаме поне 2-3 часа да гледаме и обсъждаме колите,1-2 за кафе или нещо от сорта,и после все пак път ни чака някои от нас

Коментар

amital написа:
        А други италианци приемате ли колеги да се порадват на Пунтаците....
        Всички дето им тече "Червена" кръв във вените са добре дошли! А за среща съм на линия,тая седмица ще съм на седмичната среща в неделя в 5 на 2000м. ПП:Сега се сетих,че може утре да пътувам и да закъснея,ама ще се постарая да дойда!
        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

За Юни ли става въпрос ?
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
            За Юни ли става въпрос ?
            20-ти Юни! Предполагам срещата е там където се организират другите срещи в Пловдив близо до някакъв стадион (и аз бъоще не съм ориентиран )
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Колеги искам да предложа нещо. Тъй като нямам търпение вече дайте да я направим по скоро дайте на 14-ти да е пада се другата седмица. колкото по скоро толкова по добре аз се наемам ако сте съгласни да пиша на всички ЛС. пак и се пак да е по рано защото и форум среща се оформя юни-юли ????
              www.puntopower.com
              FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Аз се завърнах от Италия. Много зверчета като нашите имаше! За срещата аз на 14 няма да мога със сигурност, но като гледам повечето сте за този месец 20-ти ?
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                  Аз се завърнах от Италия. Много зверчета като нашите имаше! За срещата аз на 14 няма да мога със сигурност, но като гледам повечето сте за този месец 20-ти ?
                  Точно така. Задружно решихме че 20-ти е Датата! Само трябва да кажеш къде точно ще се проведе и да дадеш карта и да решим от колко часа.
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

И аз съм за 20-ти пичове :D айде да спретнем една срещичка ....

Коментар

Еми... остана часа на срещата. Аз предлагам да е към 11-12 часа (или по-рано) за да имате всички време да дойдете. Който иска може само на 20-ти да остане , а който иска с преспиване ще има и бонус - нощен живот малко :D
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
                        Еми... остана часа на срещата. Аз предлагам да е към 11-12 часа (или по-рано) за да имате всички време да дойдете. Който иска може само на 20-ти да остане , а който иска с преспиване ще има и бонус - нощен живот малко :D
                        И аз питах за час,но никой не ме отрази.И аз предполагам че към 12 е най-добре,все няма да ставаме по нощите да пътуваме

Коментар

Ем успех тогава.
                          www.puntopower.com
                          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

m3xo написа:
                            staik написа:
                            И аз питах за час,но никой не ме отрази.И аз предполагам че към 12 е най-добре,все няма да ставаме по нощите да пътуваме
                            окей ...само ако може да знам кой колко време смята да седи в Пловдив. За да знам дали да омислям някакви интересни планове :D
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

За съжаление аз мога само в събота, в неделя съм арбайтер!Колеги от София, да се разберем да пътуваме заедно! Ще изпратя ЛС на неколцина от вас, но пишете и в темата, та всички да разберат кога и от къде ще се пътува организирано от София. Срещата остава отворена за всеки желаещ!
                              Стояха зверчета
                              Около плета
                              В тях стреляха
                              И те умираха

Коментар

до тук добре... айде някой да каже къде в Пловдив ще е срещата???

Коментар

Working...
                                X