Гласувай народе каде изчезнаха всичките пунтаци. Не се колебайте ВОТ дайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Ето и резултатите от 7 дневната анкета : Къде да се проведе "Националната Пунто среща" ?Пловдив 56% [ 22 ]Хисаря 5% [ 2 ]Велико Търново 15% [ 6 ]Велинград 5% [ 2 ]Ловеч 2% [ 1 ]Стара Загора 5% [ 2 ]друго място 10% [ 4 ]Общо гласове : 39 Мнозинството избра гр. Пловдив.Преминаваме към слвдващата анкетаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Тъй като не мога да пусна 2-ра анкета правим една импровизиранаТази анкета ще е за датата на нашето събиране.Така...възможностите за избор са : 1: Някоя събота от месец ЮНИ !2: Някоя неделя от месец ЮНИ!3: Някоя събота от месец ЮЛИ!4:Някоя неделя от месец ЮЛИ!5: Друга дата!Гласувайте със цифри (смисъл, ако искате да е през някоя от съботите на месец Юни - ще гласувате със "1") Край на това гласуване - 5 дена !Аз гласувам със "3"
Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
mitko GT, аз съм навит да се съберем поне няколко пунтари от София и да пътуваме заедно (и разумно). Нека определим точната дата, да видим кои сме сигурни от София и ще се разберем!Аз гласувам за вариант 1 - събота, юни. За предпочитане според мен е втората половина на месеца. Ако имам възможност, бих останал и за неделя, но за събота ми е по-удобно, стига да не стане нещо непредвидено.Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Тази неделя лично аз няма да мога да дойда на пунто срещата в гр. Пловдив на гребната база. В понеделник съв и Италия за 1 седмица и сигурно и другата седмица ще пропусна.... така че не се оставяте на произвола - ми се събирайте ей ! :D Като се върна искам да видя поне 5 нови пунтари на срещата :D А за колегите от другите градове гответе се !
ПС: ще съм близо до Торино може да ви взема по един интеркулер за подарък ако сте слушкали :D
Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
Радвам се, че все повече фенове на готините пунтолеймони изразяват желание. Колеги, ако сте навити, следете темата и смело изразявайте мнение... не е решено, че срещата ще е в събота. (Сещам се за готиното книжле на братя Стругацки "Понеделник започва в събота" хехех). В момента го обсъждаме, нека всеки каже кога му е удобно. Чуха се и гласове за съботно-неделна среща, така че и това е вариант. Пловдивчани, мислете и за удобни села за бръмчене и скара край Пловдив. Може да има и палаткаджии, че у оня големия хотел на центъра къртят кътници :DСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар