Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ехе-хее!staik, голем екип сме бате!Благодарности и на ilkor!Ще се съобразим с голямата фиат-среща, разбира се. Нема да развиваме подривна дейност, я! Аз предлагам преди това да се съберем пунтарите, за надъхване.
    Стояха зверчета
    Около плета
    В тях стреляха
    И те умираха

Коментар

Нали за това сме колеги да помагаме. Като се оточни точното място аз се ангажирам лично на карта да начертая от всички изходи/входове маршрута до място на срещата ако е в пловдив. Успех колеги и много се радвам че с Стайк започнахме тази мета и поехме иниециативата да организираме нещо такова. Успех на всички и дано се саберем. Поздрави И някой ако има Камера и фото апарати да взима без да се замисля. Всичко трябва се запамети
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Значи анкетата ще продължи още 6 дена. Ако има много нисък вот,ще пусна още една за 1 ден само с 2-те населени места , които останат. А за датата ще се разберем след като премине тази анкета. Ако е в Пловдив срещата лично аз се наемам да чакам колегите от София и надявам се Наско ( fanatiliano ) да чака другите, за да ги отведем до съответното място на срещата. Ако имате някакви преложения слушам . А относно деня когато ще се събираме се опитам да направим интересен ден и много разнообразен (това също ще го обсъждаме- даже може да си казвате мнението). Поздрави от staik
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Както се очертава Пловдив за среща, ако не дойдете поне 15 пловдивски пунтари, ще ви скъсам от бъзици и ще сея интриги на тема Ботев и Локо. Сега сериозно: Колегите от София и региона, ако искате след като определим и датата може да се разберем посредством (яка дума, а) лични съобщения да пътуваме заедно!Колеги от другите градове, айде де... нема ли да се изкефите да се съберем 20-25 пунтари на едно място!
          Стояха зверчета
          Около плета
          В тях стреляха
          И те умираха

Коментар

Колега пунтаци в пловдив колко исаш има едни мн яки ама пичовете неса по тея работи карат си ги и форуми работи не се занимават. Надявам се да сме поне 15 че ще издем базици Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 а за локо и ботев говори колко искаш. Въпрос в България има ли Футбол? Отговор добре че не ме интересува Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
            www.puntopower.com

Коментар

Ааа моите очаквания за пунто срещата в неделя са билизо 10-12 коли .... пък в национален мащаб мисля ,че има повече от 50 човека които обичат своите пунтовци и ще дойдат с голямо желание.ПС: Иначе аз съм от Локо , но да не разваляме иначе така хубавата тема.
              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ето в бг мапс ви намерих къде са срещите. в Пловдив. Номер 1 е пунто срещата и ще е от 17:00 на паркинга на 2000 метра на Гребната база. Номер 2 е Итал срещата , която е от 18:00 зад стадион "Пловдив".
                Прикачени файлове
                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Само да напомня на пловдивските колеги , че днес е НЕДЕЛЯ :D защото аз съм назад с дните , много объркано с тия отработвания. Хайде тичам по задачи до 17:00 на 2000-то метра на гребната
                  Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

2000-то метра и кака ани само да не дойде много ще се обидя Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 5 чеса сме там елате повече
                    www.puntopower.com

Коментар

Дмес мога твърдо да кажа , че се получи една добра среща имаше пунто МК1 , МК2 и Гранде пунто . Браво колеги! Ще станем един добър екип :DСлед малко чакайте и снимки :D
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ето ни и нас! ПС: чакаме още снимки от фотоапарат и ще ги качим да гледате. Мерси на колегите ,че са толкова готини :D
                        Прикачени файлове
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Бравос. Много сте се наточили бре, само аз ли ще дойда "со девет лути рани"!Понеже някой от колегите попита, още не сме определили дата! Тя ще бъде определена от фурумците - надявам се скоро и естествено, по демократичен начин. В момента сме на вълна "място" и като гледам Пловдив града голяма засега печели!
                          Стояха зверчета
                          Около плета
                          В тях стреляха
                          И те умираха

Коментар

Ама как сме ги натокалии брех брех бравос дано да направим едно ГОЛЯМО Пунто сабиране от цяла България
                            www.puntopower.com

Коментар

Ха хубави снимки бре!ПП:Стаик вратите как са,там ли са още?
                              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Стоиле вратите са много добре. Мерси много :D затварям ги като на мерцедес модел 2009 година. Хайде , че неедля идваааа С Начката може да ви изненадаме с по едни тениски :DПС: само да напомня ,че анкетата за мястото на срещата свършва на 21 този месец.
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X