Ехе-хее!staik, голем екип сме бате!Благодарности и на ilkor!Ще се съобразим с голямата фиат-среща, разбира се. Нема да развиваме подривна дейност, я! Аз предлагам преди това да се съберем пунтарите, за надъхване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Нали за това сме колеги да помагаме. Като се оточни точното място аз се ангажирам лично на карта да начертая от всички изходи/входове маршрута до място на срещата ако е в пловдив. Успех колеги и много се радвам че с Стайк започнахме тази мета и поехме иниециативата да организираме нещо такова. Успех на всички и дано се саберем. Поздрави И някой ако има Камера и фото апарати да взима без да се замисля. Всичко трябва се запамети
Коментар
-
Значи анкетата ще продължи още 6 дена. Ако има много нисък вот,ще пусна още една за 1 ден само с 2-те населени места , които останат. А за датата ще се разберем след като премине тази анкета. Ако е в Пловдив срещата лично аз се наемам да чакам колегите от София и надявам се Наско ( fanatiliano ) да чака другите, за да ги отведем до съответното място на срещата. Ако имате някакви преложения слушам . А относно деня когато ще се събираме се опитам да направим интересен ден и много разнообразен (това също ще го обсъждаме- даже може да си казвате мнението). Поздрави от staikGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Както се очертава Пловдив за среща, ако не дойдете поне 15 пловдивски пунтари, ще ви скъсам от бъзици и ще сея интриги на тема Ботев и Локо. Сега сериозно: Колегите от София и региона, ако искате след като определим и датата може да се разберем посредством (яка дума, а) лични съобщения да пътуваме заедно!Колеги от другите градове, айде де... нема ли да се изкефите да се съберем 20-25 пунтари на едно място!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Колега пунтаци в пловдив колко исаш има едни мн яки ама пичовете неса по тея работи карат си ги и форуми работи не се занимават. Надявам се да сме поне 15 че ще издем базици Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 а за локо и ботев говори колко искаш. Въпрос в България има ли Футбол? Отговор добре че не ме интересува Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Коментар
-
Ааа моите очаквания за пунто срещата в неделя са билизо 10-12 коли .... пък в национален мащаб мисля ,че има повече от 50 човека които обичат своите пунтовци и ще дойдат с голямо желание.ПС: Иначе аз съм от Локо , но да не разваляме иначе така хубавата тема.Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
Бравос. Много сте се наточили бре, само аз ли ще дойда "со девет лути рани"!Понеже някой от колегите попита, още не сме определили дата! Тя ще бъде определена от фурумците - надявам се скоро и естествено, по демократичен начин. В момента сме на вълна "място" и като гледам Пловдив града голяма засега печели!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Стоиле вратите са много добре. Мерси много :D затварям ги като на мерцедес модел 2009 година. Хайде , че неедля идваааа С Начката може да ви изненадаме с по едни тениски :DПС: само да напомня ,че анкетата за мястото на срещата свършва на 21 този месец.Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар