Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Местата на провеждане на предишните срещи бяха избирани така,че да са удобни на колегите от всички региони на страната.Стайче,да пуснеме нова тема,както предложи Оги,първоначално с обсъждане за място,после дата и т.н.Предлагам срещата пак да е двудневна,за да можем да се видиме и полафиме спокойно,а не да ни мине деня в път и да се срещнеме за по кафе на крак.
    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
      Местата на провеждане на предишните срещи бяха избирани така,че да са удобни на колегите от всички региони на страната.Стайче,да пуснеме нова тема,както предложи Оги,първоначално с обсъждане за място,после дата и т.н.Предлагам срещата пак да е двудневна,за да можем да се видиме и полафиме спокойно,а не да ни мине деня в път и да се срещнеме за по кафе на крак.
      Аз нарочно писах тук да вдигнем старите потребители , да видят ,че има активност и другата седмица пускаме новата тема. Отностно организацията , смятам пак да гласуваме и да го решим. Целта е да се съберем повече хора , да се видим ,да говорим да пийнем и евентуално да поспим малко :D Предлагам да е малко по-късно , че миналата година измръзнахме на тия палатки :D От сега събирам предложения да за място, къде да се проведе срещата и да пускам анкетата.
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

.

лично мнение е че трябва да е в средна България ,Пловдив , Ст.Загора ,Казанлък,Чирпан кадето може някои да измисли нещо весело трябва да е на средна далечина за всеки и да има време да си подредим графиците за работа лично за мен е важно /давам съботонеделни дежурства / а вече имам GPS на баничарката няма как и с нея да доплавам /
        пунто MK1 1.1 98г
        МЕТАН
        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

.

айде бе ПУНТО - МАФИЯ
          пунто MK1 1.1 98г
          МЕТАН
          През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

аз съм съгласен за палатка но според мен трябва да е поне юни втори път да отида по-рано на палатка не се набутвам
            Haters Gonna Hate

Коментар

Re: здр

Bavno_PuntoGT написа:
              qnislav_88 написа:
              Аз викам да е в Бургас срещата
              Аз пък викам да е пред вас колега пред блока да не я палиш дори,айде по сериозно.
              колега нямаш ядове пред нас има голям паркинг ще се съберем пък за паленето не се тревожи притесняваи се за твоето поздрави

Коментар

Ние я направихме ве4е пунто сре6тата , изтарвахте я xD http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=2505
                http://www.shrinkpictures.com/proces...w1EyK_c2AM.jpg

Коментар

Дайте да се съберем на някоя хижа или нещо подобно, където да може да се отседне при по-прилични условия. Няма да е лошо в близост да има и ресторант(или механа) :P
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Да, наистина, нека този път не е на палатки!

Коментар

Нека всеки даде предложение с добро и не толкова луксозно място,все пак не правим ламбо среща

Коментар

?

staikда избира място и на който му утърва да идва винаги ще има недоволни а и има хора който само се зарибяват но няма и да видим организация без дата и място е безмислена
                        пунто MK1 1.1 98г
                        МЕТАН

Коментар

Бих до6ъл ако е някаде кадето има писта XD
                          http://www.shrinkpictures.com/proces...w1EyK_c2AM.jpg

Коментар

Много е трудно защото както виждате : един иска писта , друг на хотел , трети на палатки и т.н . Ще направим някакво компромисно решение и който може и иска ще дойде . Тези всичките 2 срещи до сега са организирани без никакви външни средства (всеки от себе си е давал) а много добре знаете , че без пари не стават такива големи срещи. Целта на събирането е да си създадем една традиция , както и направихме вече за 3-та година . Може да проверите кой друг модел на коли си прави национална среща .
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                              Много е трудно защото както виждате : един иска писта , друг на хотел , трети на палатки и т.н . Ще направим някакво компромисно решение и който може и иска ще дойде . Тези всичките 2 срещи до сега са организирани без никакви външни средства (всеки от себе си е давал) а много добре знаете , че без пари не стават такива големи срещи. Целта на събирането е да си създадем една традиция , както и направихме вече за 3-та година . Може да проверите кой друг модел на коли си прави национална среща .
                              Фиат Купе си правят национални срещи.Сега има обявена и за Фиат Браво такава.Чудя се на коя да присъствам,въпреки че миналата година дойдох и на Пунто срещата.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

давайте място и дата и да почваме да събираме пари за бензин

Коментар

Working...
                                X