пуснете 1 карта на града с входовете и МЕТРОТОщото тоз град е много шашав и няма да мога да се оправя сам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
beast31 написа:Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Няма проблем,а и предполагам,че всички колега искат на живо да видят "звяра" ти Колеги вие се уговорихте на Метро на входа от Тракия да се чакате нали?Ами аз от Варна ще идвам през новата магистрала,и мене трябва някой да ме посрещне от някъде(доста често съм в Пловдив,но ми е много объркан и не мога да се оправя,а и идвам предимно от Хасково,за това само от него вход знам какво да правя ),така че някой ако може да ми обясни накъде да бродя като пристигна
Коментар
-
zarcov написа:beast31 написа:Имам питане към колегите от София - Искате ли да си направим сборен пункт на паркинга на МЕТРО на Цариградско шосе и от там да се изнесем групово към Пловдив?Примерно към 9.30ч ?Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Szandor написа:Не е рано, все пак работа се върши рано и на път се тръгва рано. Даже е малко късно. Аз предлагам 9,30 да тръгнем от София, все пак път е, предполага се, че ще сме колона и няма да се движим много бързо, а освен това със сигурност ще има закъснели - докато тръгнем станало 10-10 и нещо!Затова аз съм за 9,30!Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар