Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стягайте палатките , яденето , пиенето и доброто настроение :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

аз със един фр ще спим сас сигурност там ако се пси де като се суберем около огуня ще взимам паржоли и бири щом ще преспивам

Коментар

За колегите от Пловдив - 24-ти от 11 часа се събираме на метан станция ВЕКТА (след АЛЕН МАК) - Карловско шосе ТРЪГВАМЕ за СОПОТ в 11 и 30 ! Запишете си и номера ми , ако има проблем - 0898354208 - Стайк
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

а някои ще обобщи ли за втория ден къде ще се ходи защото немога да намеря писаното
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

На мен не ми пречи да ви заведа някъде, само да има навитаци за лек преход с колите На място ще го обсъдим . Смятам че ще си прекараме добре :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Нямаше ли да направим малко проби на някакво летище???staik писах ти ЛС
              punto HGT

Коментар

Извинявам се на всички колеги, защото няма да мога да пътувъм.Имам здравословни проблеми!Ако някой иска да разбере повече, нека пише на лично, за да не спамин темата!Приятно изскарване и съжалявам!
                Drive or Die!

Коментар

Колеги, който донесе домашна ракия , няма да му се разсърдя ! :D
                  Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

абе гледам прогнозата и го дават да вали и нещо не съм много зарибен за палатки в дъжда

Коментар

Ако има набожни да се молят че като гледам прогнозите......

Коментар

Ами ако не вали какво правим.Няма как да разберем ако не отидем.Мен не ме бърка дъжда.
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Еми който иска идва и тва е :D не мога да кажа и на времето да спре да вали :D
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ако някой се чуди дали да идва заради времето и му трябва едно побутване ще каже следното - "времето ще е супер и няма да вали" - казвам го, защото с времето сме много гъсти и ми каза, че няма да има проблеми над Сопот
                            punto HGT

Коментар

Като гледам прогнозата за времето , взе да се оправя времето спец. за срещата :D
                              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

ако и утре е като днеска съм при вас

Коментар

Working...
                                X