Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз предлагам на паркинга зад стадион Пловдив. Там е идеално да се съберем пък после като сме всички можем да правим каквото искаме.
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Варна и региона слаба работа нещо,никой нищо не казва и накрая май ще съм единсвтения от този край някой ако има да казва някъде по пътя да се засичаме

Коментар

сега ще прегледам за хора от Варна и ако видя ще им пиша да знаят да те имат в предвид :D
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ето една снимка от едно списание от моето пътуване до Италия :D Търсих да ям такова, но не намерих :D
          Прикачени файлове
          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

само аз ли ще сам от благоевград!ако има и некой друг нека пише да патуваме заедно
            Drive or Die!

Коментар

Ако има колеги също така от-Шумен,В.Търново,Бургас,Сливен,Стара и Нова загора,Карнобат,Айтос,Сл.Бряг или въобще някое селище което ми е на път от Варна,да казват и по пътя да се срещаме,че да влезнем заедно в колона в Пловдив

Коментар

И аз викам да се съберем с хората от ВТ ама никои нищо не казва
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги темата има ли я в Тунинг.бг ?Ако я няма пуснете я и там,ако имате време и желание,защото си мисля че и там ще има доста интересни представители на модела

Коментар

m3xo написа:
                    Колеги темата има ли я в Тунинг.бг ?Ако я няма пуснете я и там,ако имате време и желание,защото си мисля че и там ще има доста интересни представители на модела
                    еми сега ще видя да е пусна
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

ДОбре де ами аз пък мога ли да предложа който незнае къде е тоя паркинг до стадиона като мене .да се саберем на Метро дето е в началото на пловдив и някой да дойде да ни събере хем ще направим една верига от фиати

Коментар

stefcho_sm написа:
                        ДОбре де ами аз пък мога ли да предложа който незнае къде е тоя паркинг до стадиона като мене .да се саберем на Метро дето е в началото на пловдив и някой да дойде да ни събере хем ще направим една верига от фиати
                        Колега и аз предложих това в предния си пост

Коментар

Добре вижте сега аз ще дойда да ви забера всички от Метрото в началото на Пловдив. Ако искате пишете кой от каде ще може да дойде (кой изход/вход на Пловдив) и ще организирам тука от пловдивските пунтаци да дойдат на всеки вход към града.
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Ами нека всички които неса ориантирани да се сабереме на метро в 11часа.и така .за да е точно всичко и до 12 всички да сме на мястото

Коментар

така ще е най-добреда се саберем на Метрои от там да се ходи на кадето трабва
                              Drive or Die!

Коментар

Ей чак ми играе сърцето от кеф като гледам , че сме на крачка да се съберем. А като си спомня това си го говорихме с Наката само на шега
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X