Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И да се поразходим тоя път из сопотската ная...Да седнем и да говорим за филтри, разход, скорости и ламбда сонди е част от нещата, но от возията по-яко нема!!! Пловдивчани ще сте сте гидове, то Сопот си е ваше бре :D
    Стояха зверчета
    Около плета
    В тях стреляха
    И те умираха

Коментар

Szandor написа:
      И да се поразходим тоя път из сопотската ная...Да седнем и да говорим за филтри, разход, скорости и ламбда сонди е част от нещата, но от возията по-яко нема!!! Пловдивчани ще сте сте гидове, то Сопот си е ваше бре :D
      А колега ще има ли нещо във вестника
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Някой ако знае магия за добро време да я казва :D
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
          И за пари ...
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
            sonicempire написа:
            И за пари ...
            Е то с пари всеки може,трябва без пари да се справим.

Коментар

Пунто среща!!

Абе колеги :0 дайте да се стегнем и отидем,срамота е темата да я има от толко време,а сега да кажеме ’’нямам пари’’ За колегите който са много от далече е важно,но нека ние от София,Пловдив и околностите се надъхаме и повеселим Само дано времето е хубаво,че да се съберем много хора(че има и такива от захар сред нас :D ) Само си представете (всякакви пунтари,резачки,красавци,верни другари,безценни помощници) и ние сред тях :D Няколко барбекюта цвърчене на скара,бира,домашарка Абе който квото носи(аз и люти чушлета ще зема :D ) и отпускащо лафче тва е една вечер давайте да го направим както трябва :D хващаите приятели,качвайте ги и ви чакаме там съв sonicempire и компания
              Кара на сгъстен въздух

Коментар

Re: Пунто среща!!

CMAXHAT написа:
                Абе колеги :0 дайте да се стегнем и отидем,срамота е темата да я има от толко време,а сега да кажеме ’’нямам пари’’ За колегите който са много от далече е важно,но нека ние от София,Пловдив и околностите се надъхаме и повеселим Само дано времето е хубаво,че да се съберем много хора(че има и такива от захар сред нас :D ) Само си представете (всякакви пунтари,резачки,красавци,верни другари,безценни помощници) и ние сред тях :D Няколко барбекюта цвърчене на скара,бира,домашарка Абе който квото носи(аз и люти чушлета ще зема :D ) и отпускащо лафче тва е една вечер давайте да го направим както трябва :D хващаите приятели,качвайте ги и ви чакаме там съв sonicempire и компания
                Тва е много хубава приказка сега !
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

.

тази седмица май на всеки от нас ще е много ама много дълга с огромно нетърпение очаквам да си видя новия график за седмицата и да разбера какво ще е а за барбекюто и бирата съм ЗА с две ръце
                  пунто MK1 1.1 98г
                  МЕТАН
                  През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

колеги много мерак имам да доида.обаче в неделя трагвам за германия да купувам кола и дано дасе прибера до петак и непременно ще доида ж сопот
                    punto

Коментар

Много се радвам , като виждам , колеги които преди не са писали в темата Идвайте за новите има бира и ракия без пари :D (като поущрение)
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

ми то хорат дето ще сме от софия по добре да се организираме за една мощна група , та заедно да поемаме кам соопот и ако мойе некои да ми каже поне там каде ще сме , за да мога да се организирам от рано , а за бирата пунтака сабира точно двекаси отзад аиде поздрави :D

Коментар

gipsa написа:
                          ми то хорат дето ще сме от софия по добре да се организираме за една мощна група , та заедно да поемаме кам соопот и ако мойе некои да ми каже поне там каде ще сме , за да мога да се организирам от рано , а за бирата пунтака сабира точно двекаси отзад аиде поздрави :D
                          то колега за групата от София вече се писа тръгваме от паркинга на баумакс в 16ч. на 24.04.за повече инфо на лични към мен или Стайк

Коментар

Пишете на мен за съответните градове кога и къде, ще се събират основните групи да мога да пиша на 1-та страница за информация на др-те колеги
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Re: .

georg_ijelev написа:
                              тази седмица май на всеки от нас ще е много ама много дълга с огромно нетърпение очаквам да си видя новия график за седмицата и да разбера какво ще е а за барбекюто и бирата съм ЗА с две ръце
                              То хубаво колеги си говорим за барбекюта,но кой ще се прежали да го вземе,а даже,ако сме повече и две!?!?

Коментар

Re: .

sonicempire написа:
                                georg_ijelev написа:
                                То хубаво колеги си говорим за барбекюта,но кой ще се прежали да го вземе,а даже,ако сме повече и две!?!?
                                Защо да носите цели барбекюта?Вземете си само дървени въглища и някой скара и си го запалете като огън!Ефекта е същия!!!!!!!!!!!Дано да си искарате добре!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X