Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beast31 написа:
    staik написа:
    Kuku написа:
    staik написа:
    fanatiliano написа:
    Колега праж си за логото и ще бъде добавено. не са официални още и не са напражини ще го добавим
    Няма да може да се променя ....защото вече е изпратено на бая месета и започва голямото раздаване
    Това първоаприлска шега ли е?!
    :D :D не е
    И по-добре
    Кое е по-добре?! Че на флаерите липсва най-важното лого?

Коментар

Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.
      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
        Всъщност,да.Не желая поста ми да се приема като заяждане или обида !Както повечето знаеме,съществуват още няколко форума за Фиат и италиански автомобили и някои от хората пишещи в тях също карат Пунто.Гонейки масовост на мероприятието,мисля,че е неуместно Националната Пунто Среща да се обвързва с някой конкретен форум,защото много фенове на марката и модела просто няма да дойдат.
        И в един от тях има точно шест поста за срещата и още на първия колегата "Ferrari" се изказва по следният начин-"Колега, дай повече информация за срещата. Кога, как, кой е организаторът, заявки за участие? Линкове с другите фиат форуми не разменяме."Ей това е гонене на масовост.Подскажи ни кои са другите форуми та да видим къде има най-много писано по темата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          beast31 написа:
          И в един от тях има точно шест поста за срещата и още на първия колегата "Ferrari" се изказва по следният начин-"Колега, дай повече информация за срещата. Кога, как, кой е организаторът, заявки за участие? Линкове с другите фиат форуми не разменяме."Ей това е гонене на масовост.Подскажи ни кои са другите форуми та да видим къде има най-много писано по темата.
          колега мисля че имате друг ангажимент за момента с националната фиат среща.Нека ако е възможно модераторите да ни оставят ние да се погрижим за организацията.Благодаря предварително!
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Това е нещо съвсем различно!

Коментар

sonicempire написа:
              krasio_79bs написа:
              beast31 написа:
              колега мисля че имате друг ангажимент за момента с националната фиат среща.Нека ако е възможно модераторите да ни оставят ние да се погрижим за организацията.Благодаря предварително!
              Колега,като виждаш сме ви дали пълна свобода на действие.И както аз виждам май сме единственият форум в който се дискутира толкова активно срещата ви.Именно поради този факт съм и на мнение че уважението трябва да е взаимно.Ако ти помогнат пет от твоите приятели едва ли не им благодариш.Казваш благодаря на всички които са ти помогнали,а не си замълчаваш поради факта че щяло да има сърдите за това че си ги пропуснал в благодарностите.Та затова ми е такова мнението.Просто уважавам хората които са ми помогнали и им отвръщам със същото.Успех с организацията.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Някой от колегите има ли да се похвали с раздадени флайери :D ?
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

beast31 написа:
                  Абе неудобно ми е малко да се намесвам тъй,ама след като главната дискусия за пунто срещата се провежда в този форум,въпрос на уважение е да сложите логото ! Не се дискутира в .ком или в пунто форум.Ако искате го приемете като заяждане.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не става въпрос за нито един от форумите,а за флаерите.Както по-горе цитирахте мнение на колега от друг форум,при наличие на форум -организатор дискусията приключва.Това ми бе мисълта,да се събереме не защото сме от този и онзи форум,а защото харесваме и обичаме Пунто.По този начин(това е лично мое мнение) ще избегнем всякакви междуфорумски разделения,заяждания и т.н.
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                      Не става въпрос за нито един от форумите,а за флаерите.Както по-горе цитирахте мнение на колега от друг форум,при наличие на форум -организатор дискусията приключва.Това ми бе мисълта,да се събереме не защото сме от този и онзи форум,а защото харесваме и обичаме Пунто.По този начин(това е лично мое мнение) ще избегнем всякакви междуфорумски разделения,заяждания и т.н.
                      .а ако опитате да организирате любовта си към Пунто, като избегнете форумското пространство дали ще ви се получи ?
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        beast31 написа:
                        .а ако опитате да организирате любовта си към Пунто, като избегнете форумското пространство дали ще ви се получи ?
                        Колега без спам моля,ако имаш нещо по темата давай.А и форума е свободно пространство.Виждам че повечето колеги не сте разбрали че не гоним масовост на мероприятието.Който дойде е добре дошъл.и 5 коли да сме пак ще си изкараме весело.Аз дори няма да съм с мойта кола,че е в бокса ама ще отида ако трябва и с колелото :D

Коментар

Стига с тия глупави дискусии ... дали с логото на ФФБ или не ми е все едно! Този флайер е направен с цел събиране на желаещи хора и обищашти колите ПУНТО . Дали със или без лого няма никакво значение , мисля че лично няколко хора от тази тема сме направили много за популяризирането на този форум в своите градове Ако толкова много държите да има логота на фиат форум , нека някой да прати на адрес стикери и ще ги раздаваме там С уважение Staik
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

sonicempire написа:
                            срещата за колегите от София ще е следващата Неделя на познатото място Кауфланд Банишора от 18ч.нека се съберем и да обсъдим тръгването в група и да се раздадат флаерите
                            дата 11.04.2010

Коментар

staik написа:
                              предлагам час 10 сутринта да сме всички в сопот ?!
                              Лесно ти е като си майна :D Аз от Варна как да дойда 10 сутринта....
                              Танцувай с любов!
                              Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

oTBpaTuTko написа:
                                staik написа:
                                предлагам час 10 сутринта да сме всички в сопот ?!
                                Лесно ти е като си майна :D Аз от Варна как да дойда 10 сутринта....
                                Колега елате когато можете и вечерта да дойдете няма проблем :P важното е да се съберем и да се видим кой кого е :D
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X