А други италианци приемате ли колеги да се порадват на Пунтаците....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
amital написа:А други италианци приемате ли колеги да се порадват на Пунтаците....Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
staik написа:Аз се завърнах от Италия. Много зверчета като нашите имаше! За срещата аз на 14 няма да мога със сигурност, но като гледам повечето сте за този месец 20-ти ?>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
staik написа:Еми... остана часа на срещата. Аз предлагам да е към 11-12 часа (или по-рано) за да имате всички време да дойдете. Който иска може само на 20-ти да остане , а който иска с преспиване ще има и бонус - нощен живот малко :D
Коментар
-
m3xo написа:staik написа:Еми... остана часа на срещата. Аз предлагам да е към 11-12 часа (или по-рано) за да имате всички време да дойдете. Който иска може само на 20-ти да остане , а който иска с преспиване ще има и бонус - нощен живот малко :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
За съжаление аз мога само в събота, в неделя съм арбайтер!Колеги от София, да се разберем да пътуваме заедно! Ще изпратя ЛС на неколцина от вас, но пишете и в темата, та всички да разберат кога и от къде ще се пътува организирано от София. Срещата остава отворена за всеки желаещ!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар