Като идеи не са лоши , но идва момента ,че трябва да се говори с общината , трябват пожарни линейки полиция пък за това всичко се искат пари , а това го правим 2-3 човека студенти , които не можем да отделим толкова мн пари
Стайки това ще ни е най голямата грешка да говорим с тях .ще искат много пари което значи че ще трябва да сабираме вход и всичко се опропастява така.Ние не сме бизнесмени,просто искам да си опъна смотаната палатка на поляната и да се напием лежерно :D
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Стайки това ще ни е най голямата грешка да говорим с тях .ще искат много пари което значи че ще трябва да сабираме вход и всичко се опропастява така.Ние не сме бизнесмени,просто искам да си опъна смотаната палатка на поляната и да се напием лежерно :D
и аз съм на това мнение колега
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Лажерно е да хапваш и пийваш алкохол от светло до светло. Относно дарага, ако няма начин да се организира нещо официално, 6-7 по-серизони коли само да се пуснат. Просто за шоу без награди и т.н. Мисля, че никой няма да направи проблем за 5 старта.
жалко че няма да мога освежа моита принцеса едно мое избухване преди 5 дни ме остави безработен сега вече се мисли повече за средства за идване ,а не за боядисване
Надявам се че ни разбирате от финансовата гледна точка....пробвах със спонсори , но всеки си пази парите
Колега,ясно е на всички, че в тази мезерия в момента на никой не му се занимава със спонсорство. Може да не е толкова лъскаво всичко, важното е да е забавно и всички да си изкараме добре. Кажете все пак на първо време какви съревнования сте измислили ?
Колеги сериозно трябва да се обмисли от тази гледна точка с общината се пак ще направим боклуци ще се пали оган вярно е не сме малки но ако дойдат или пратат патрул ще стане кофти най малкото което ще ни игонат а все пак неможем да тругнем през ноща да пътуваме. Другото което е ще ни напишат актове. Някой запознат ли е с обстановката там бяхте споменали че моторджийте се сабира ли там да разпитаме тях. Със Стайк ще идем и до пистата сега дават затопляне но ако гожорим с общината задължително полиция линейка и пожарна и нали се сещате че трябва да стоят през цялото време при нас.
Коментар