хора изчакайте със списъка, аз не знам тогава дали още ще работя в Дримс или някаде другаде, трябва да си уредя 24 и 25 почивни дни, има много време още според мен, най добре края на май началото на април тогава може да се знае горе долу кой със сигурност ще дойде иначе аз и гаджето ми за ся сме с вас
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Края на март началото на април искаше да каже колегата. Аз за това се въздържам от коментари да не се надъхвам предварително че има доста време до тогава, ако всичко е нормално там съм и аз....
......................., най добре края на май началото на април тогава може да се знае горе долу кой със сигурност ще дойде......
Вие съвсем се побъркахте Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 То не беше АВГУСТ,МАЙ........ВМЕСТО МАРТ!!!!!!!Май сте се превъзбудили от сега
......................., най добре края на май началото на април тогава може да се знае горе долу кой със сигурност ще дойде......
Вие съвсем се побъркахте Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 То не беше АВГУСТ,МАЙ........ВМЕСТО МАРТ!!!!!!!Май сте се превъзбудили от сега
Коментар