От сега да ви кажа че жената и телевизора развалят мохабета :D Нищо лично колеги шегичка ама мойта си остава у тях си немога да бъда и с двете ми лубимки на недно място Пунтото просто е на 1-во място :D Със колегата Стайк като се напием ще пада купоня :D
аз съм намислил да направя някои работи по мойто бебче, но всичко зависи с какви пари ще разполагам до тогава хаха, че шефовете не плащат бе да ева тяхната кожа
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
От сега да ви кажа че жената и телевизора развалят мохабета :D Нищо лично колеги шегичка ама мойта си остава у тях си немога да бъда и с двете ми лубимки на недно място Пунтото просто е на 1-во място :D Със колегата Стайк като се напием ще пада купоня :D
добре че приятелката ти няма регистрация във форума,че да види какви ги пишеш.После ще има да и правиш серенади под балкона с колата :D
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Гриша няма как. :D Обучил сам я и даже не знае за съществуването на форума. Не шегата на страна тя си ми е голяма душичка и си ме разбира и разбира за любовта ми кам колата :P Че се пие яко там :D
Само жена ти да не е с тая голяма инжекция,че доста колеги може и да не дойдат Не само ти ще си с жена си колега!Поне за сега ще сме 3-4,които аз познавам :D Гледам още два дена остават до края на анкетата!!!!!!!!!!!
Коментар