Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, на мен ми се е случвало да не се къпя и повече от 30 часа, но не съм имал възможност да избирам, а сега имам и избирам да се къпя редовно И аз това казвам - всеки решава за себе си!Нека се организира всичко останало, пък който иска легло - ще си намери

Коментар

На палтки покрай огъня, мръвки, пийване, музичка......екстраааа :D
      Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
      Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
      Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
      Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Явно повечето сме народни хора КИКИ ,приятел постоянно съм комадировки и по хотели,писнало ми е от тях,ясно е че не може всеки да го почешиш,където го сърби,така че смятам че трябва да се съобразим с гласовете от анкетата,а който мисли че му е под достойнството да спи на земята един път в годината има достатъчно хотели наоколо,ако иска и в 5 звезден хотел да ходи.И понеже стана въпрос за лична хигиена,мен лично не ми пречи в събота преди да дойда да се изкъпя и в неделя като се прибера да си взема душ.Ако има някой който се къпе по 5 пъти на ден да казва да му инсталираме портативна кабина за личен тоалет :D :D :D
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Този момент с водата наистина е много не приятен, но ако има нужда ще измислим вариант да има вода за миене ... а за пиене незнам дали ще има нужда
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Porsche 944 S2
          http://www.valmcrae.snimka.bg/
          http://vbox7.com/user:val_mcrae
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

можем да вземем един бидон с вода и от него да поливаме :D

Коментар

Mitaka_87 написа:
              можем да вземем един бидон с вода и от него да поливаме :D
              Не е ли по-добре бидона да е с БИРААААААААААААААААААААААА :D :D :D

Коментар

аааа за мен лично това е по-добрия вариант Yellow_Flash_Colorz_PDT_38

Коментар

между другото сега се замислих как колегите които ще предпочетат да спят на хотел ще се отпуснат да пият с нас наравно и после ще се качат по колите да карат.нещо не се връзват нещата
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ще си вземат жените да карат :D
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз мисля да тръгна за срещата още в петък и ще ми се събират два дни на палатка, без вода за миене и баня - не е удобно просто Освен това, изобщо НЕ агитирам никой да спи в хотел, просто казвам, че който иска, може да го направи - нищо повече!За това казах - вие направете всичко останало, пък който иска да спи в хотел, ще си намери начин

Коментар

да така е, важното е да си направим кефа пък кой къде ще спи се решава вече който няма палатка може и в колата, пък аз като гаджето ми е от Сопот ако има начин може и в тях да спя, но май няма да е, че ще съм с нея. На палатка или в колата се тая за мен, важното е да си изкараме готино и да се опознаем

Коментар

По-съобразителните и предпиемчивите колеги може да направят мобилна баня и да искарат някой лев Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 От мен ще е песента............в селската баня голям кефффффффффффффффффффф Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

valyotuning написа:
                            По-съобразителните и предпиемчивите колеги може да направят мобилна баня и да искарат някой лев Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 От мен ще е песента............в селската баня голям кефффффффффффффффффффф Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            какви тоалетни какви чудеса бре клякаш зад колата като та е срам и пердашиш пък относно момичетата,гаджета,жени и тнт .. мъжките половинки да им земат по 1 одеало да ги крият за водата/бирата/ и храната /мезето/ предполагам всеки ще си носи... Само дано да се събереме повечко хора
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Така като гледам сме бая надъхани Разгласяйте новината и да се събираме да ядем и пием с любимите ни коли
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

само дано нещата не се прецакат нещо, че така съм се надъхал, че от сега ми се пие

Коментар

Working...
                                X