RoadBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
За Сопот съм и аз, макар, че съм нов във форума, но душата ми е италианска а както бях писал, ама гледам май са изтрити няколко страници, в Сопот знам, че мотела в началото на града до бензиностанция Лукойл е 15лв на нощувка, а хотела на центъра 25лвМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
GbGz написа:RoadBoy написа:o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D
Коментар
-
Събираме се. Опъваме палатките и почва 1 голям лаф моабет спорове и тнт, вечерта ( пък може и по рано ) вадиме шишенцата пускме музичка събираме се пред вече запаления огън и гас Така си го представям аз като сме на палатки Ако не бяхме на палатки предполагам щяхме да си полафиме да се разходим из центара някаде и секи си хваща пътя по отраноЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
RoadBoy написа:от 8 - 9 години ходя по мото-съборите. Сега за 1ви път ще съм на авто среща (поне в такъв мащаб)та може ли на каратко - в какво се състои, има ли предварителна програма и как протича общо взето.p.s. за бирата и скарата ми е ясно :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Няма да гласувам и да давам идеи, нямам възможност да отида където и да било, имам проблеми с пунтото... Но ви желая весело прекаварне и да постнете някоя снимкаPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар