Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoadBoy написа:
    o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.
    колега според мен това че има 23 мнения друго място не означава че всичките са за Търново Габробо,ако е така нека колегите да го потвърдят,засега абсолютен фаворит е 1ви вариянт
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

За Сопот съм и аз, макар, че съм нов във форума, но душата ми е италианска а както бях писал, ама гледам май са изтрити няколко страници, в Сопот знам, че мотела в началото на града до бензиностанция Лукойл е 15лв на нощувка, а хотела на центъра 25лв
      Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
      Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
      Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
      Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Сопот

Коментар

и Сопот си е оферта. В крайна сметка където и да е там сме
          Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Айде момчета гласувайте ,че на 5-ти свършва анкетата за мястото и почваме с истинската организация
            Grande Punto 1.3 75 hp
            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

GbGz написа:
              RoadBoy написа:
              o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.
              Още по добре за мен и пунтаците от Гб 1 2 3 наи много обаче вече идвахте тука 2 пъти ако ви се идва пак заповядаите ще ида да организирам нещата на летището Има тревна площ за палатки и цяло летище около 520 метра Магазини има на 4 км от летишето дискотечки има на мен лично много ми се ходи Някаде покраи Стара Загора
              на мен ми е втраснало бате от тука но ако решите елате а отностно мястото и датата до каде се стигна
              Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D

Коментар

мен ми е все тя каде ще е и без това не ми е направена пунтарата така 4е кадето и да е паля и трагвам така 4е аз съм за КАДЕТО РЕШИТЕ

Коментар

само да не стане като миналата среща - всички навите за "кадето кажете " и бяхме около 25 коли но пак беше хубаво Та датата е решена 24 25 Април. мястото горе в анкетата се вижда
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ок нп там ще съм само 4е може да зема и един приател с мен 4е до сопот ще ми изтапее кару4ката сам

Коментар

от 8 - 9 години ходя по мото-съборите. Сега за 1ви път ще съм на авто среща (поне в такъв мащаб)та може ли на каратко - в какво се състои, има ли предварителна програма и как протича общо взето.p.s. за бирата и скарата ми е ясно :D

Коментар

Събираме се. Опъваме палатките и почва 1 голям лаф моабет спорове и тнт, вечерта ( пък може и по рано ) вадиме шишенцата пускме музичка събираме се пред вече запаления огън и гас Така си го представям аз като сме на палатки Ако не бяхме на палатки предполагам щяхме да си полафиме да се разходим из центара някаде и секи си хваща пътя по отрано
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

мноо добре зву4и. Редовно се събираме така с приятели. ... но сега ще има и Пунтаци ще е интересно

Коментар

RoadBoy написа:
                            от 8 - 9 години ходя по мото-съборите. Сега за 1ви път ще съм на авто среща (поне в такъв мащаб)та може ли на каратко - в какво се състои, има ли предварителна програма и как протича общо взето.p.s. за бирата и скарата ми е ясно :D
                            Колега и аз доста ходех преди по мотосъборите,почти не пропусках стига да имах пари.Не сме толкова силни като рокерите да организираме такива грандиозни мероприятия,но пак има какво да се види,подозирам че тая година като цяло ще сме 2 пъти повече пунто маняци,много хора чакаха миналия път да видят какво ще се получи понеже беше за първи път.А относно програмата всичко е импровизация,на момента решаваме какво ще правим.Идеята е да разпуснем малко да се опознаем един с друг а не само във виртуалното пространство.да откраднем по някоя идея от колегите за колите,да видим кой какво е тунинговал и така...мисля че ще се получи добре :D
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Няма да гласувам и да давам идеи, нямам възможност да отида където и да било, имам проблеми с пунтото... Но ви желая весело прекаварне и да постнете някоя снимка
                              Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
                              Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
                              Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
                              Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
                              Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Айде хора събирайте познати и сякви и стягайте колите че април наближава :D аз сам почти готов с звяра така че съм на линия всякак

Коментар

Working...
                                X