Нека всеки да си казва мнението.Мисля че засега всички сме за палатки :D разбира се далеч съм от мисълта че всички ще дойдат в Събота вечерта.аз съм за 1.има хубав паркинг,красива поляна и заведение на една ръка разстояние
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Колкото по-близо до морето, толкова по-добре, моля се да не вали само като на FIAT срещата... беше отврътилно. Пишете ме и мен този път ще дойда с Punto :D
и аз съм навит ама има доста време до тогава то кво се пада тия дати събота и неделя ли? лошото е че събота някой хора работят и са вазпрепятствани. най добре неделя да е баш збирката така всеки който идва събота който е бил на работа и т.н. идва събота и неделя се купонясва и който от кадето е
и аз съм навит ама има доста време до тогава то кво се пада тия дати събота и неделя ли? лошото е че събота някой хора работят и са вазпрепятствани. най добре неделя да е баш збирката така всеки който идва събота който е бил на работа и т.н. идва събота и неделя се купонясва и който от кадето е
Именно и на мен това ми е идеята да я разточим във времето малко за да може да дойдат повече хора.а който му се пътува събота след работа яхва машината на времето и идва,ние сме тамА относно датите 24 и 25 са Събота и Неделя
здр колеги като гледам предложенията са все на едно географско положение.нека да е на място по лесно за намиране че до сега не съм ходил в Сопот.Най-добре ще е наистина неделя да е главно срещата.
здр колеги като гледам предложенията са все на едно географско положение.нека да е на място по лесно за намиране че до сега не съм ходил в Сопот.Най-добре ще е наистина неделя да е главно срещата.
колега тръгваш за София по подбалканския път Сливен Казанлък Калофер Карлово и си в Сопот само в права линия :D
Коментар