Ем тогава Гриша хващай са и организирай нещо за пролетта...пък няма колегиалности ...пускаме една анкета пак и каквото покаже Винаги ще има хора на които няма да им е изгодно / удобно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Най-добре е да се пусне Анкета но с повече варианти от към градове. След което ще търсим от който град се избере колеги с който ще задвижим нещата от кам организационен план и да действаме. Със Стайк двамата сме готови ако е пак в Пловдив да го организираме но това не зависи от нас кадето и да е важното е да се съберем възможно най-много хора. За мен е без значение каде кога от колко и как Също така трябва да се организираме който от кой град да е да разпространява информацията за да може да се саберем много хора
Коментар
-
Аз ще се заема със правенето на флайери и такива рекламни неща :D викам тоя път по сериозно да подходим към разпространяването на новината Давайте предложения и ще ги слагам на анкета за мястото на срещата ПС: Ще помоля някой модератор , ако може пак да направи темата като важнаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=BUdPDoa7K5w ето това е резултата който трябва да гоним.МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
тук не е мястото където едно момченце на 19 годинки да ми казва колко съм изпил.В грешка си пич аз не пия,само се бия :DКолеги,придържайте се към темата и смекчете малко тонът!Ако имате нещо да се изяснявате направете го на ЛС.Темата не е място за това! Модераторски екип на fiat-bg.orgПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:тук не е мястото където едно момченце на 19 годинки да ми казва колко съм изпил.В грешка си пич аз не пия,само се бия :DКолеги,придържайте се към темата и смекчете малко тонът!Ако имате нещо да се изяснявате направете го на ЛС.Темата не е място за това! Модераторски екип на fiat-bg.orgЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
staik написа:Датата на ВТОРАТА НАЦИОНАЛНА ПУНТО СРЕЩА ще е на 20 и 21 АПРИЛ Сега остана мястото и другите дребни неща да се разберемpunto HGT
Коментар
-
На мен ми хрумна една много добра идея която взаимствам от мотосъборите,стига сме се бутали по някакви съборетини ,защо да не си направим едно събиране за една вечер на палатки. Мисля че района на Карлово е идеален за тази цел.точно в подножието на красивата Стара планина където има безброй места за такива събори.Чакам коментари :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар