Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ем тогава Гриша хващай са и организирай нещо за пролетта...пък няма колегиалности ...пускаме една анкета пак и каквото покаже Винаги ще има хора на които няма да им е изгодно / удобно
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Най-добре е да се пусне Анкета но с повече варианти от към градове. След което ще търсим от който град се избере колеги с който ще задвижим нещата от кам организационен план и да действаме. Със Стайк двамата сме готови ако е пак в Пловдив да го организираме но това не зависи от нас кадето и да е важното е да се съберем възможно най-много хора. За мен е без значение каде кога от колко и как Също така трябва да се организираме който от кой град да е да разпространява информацията за да може да се саберем много хора
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Аз ще се заема със правенето на флайери и такива рекламни неща :D викам тоя път по сериозно да подходим към разпространяването на новината Давайте предложения и ще ги слагам на анкета за мястото на срещата ПС: Ще помоля някой модератор , ако може пак да направи темата като важна
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=BUdPDoa7K5w ето това е резултата който трябва да гоним.МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕ
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
            http://www.youtube.com/watch?v=BUdPDoa7K5w ето това е резултата който трябва да гоним.МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕ
            Колега ти си пиян ... Без коментар
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

тук не е мястото където едно момченце на 19 годинки да ми казва колко съм изпил.В грешка си пич аз не пия,само се бия :DКолеги,придържайте се към темата и смекчете малко тонът!Ако имате нещо да се изяснявате направете го на ЛС.Темата не е място за това! Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Някой беше предложил срещата да е двудневна,което е доста добра идея!ще се видим,ще хапнем,ще пийнем - ще има време за всичко.Иначе повечето време ни минава в път!аз съм на линия,каквото и да решите!
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

И аз съм ЗА,но според мен ще е добре да е април и да е някаде из планината или в средата на страната!

Коментар

Аз винаги за каквото и да е кадето и да е съм за. И с преспиване да е пак съм за. Трябва да се помисли от по рано за това да се реши и да почне да се прават планове резерваций и всичко останало.Нека се постараем да сме 3-пъти повече от първия
                    Прикачени файлове
                    www.puntopower.com
                    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

А така ...Нака надъхай ги малко :D
                      Прикачени файлове
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

sonicempire написа:
                        тук не е мястото където едно момченце на 19 годинки да ми казва колко съм изпил.В грешка си пич аз не пия,само се бия :DКолеги,придържайте се към темата и смекчете малко тонът!Ако имате нещо да се изяснявате направете го на ЛС.Темата не е място за това! Модераторски екип на fiat-bg.org
                        УУУу колега спокоино бе незнаех че си толкоз чувствителен на тема алкохол ..Иначе и аз съм за 2 дни някаде из джунглите в балкана стига да може нископроходимите коли да стигнат до точката на срещата
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ти ако мислиш че си сам,аз съм на 4 пръста от земята особено отпред.ето малко материал
                          Прикачени файлове

Коментар

Датата на ВТОРАТА НАЦИОНАЛНА ПУНТО СРЕЩА ще е на 20 и 21 АПРИЛ Сега остана мястото и другите дребни неща да се разберем
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
                              Датата на ВТОРАТА НАЦИОНАЛНА ПУНТО СРЕЩА ще е на 20 и 21 АПРИЛ Сега остана мястото и другите дребни неща да се разберем
                              Колега това се пада вторник и сряда!!!!! колко хора ще могат да излязат през седмицата от работа за да дойдат на пунто срещата или ще трябва да си взимаме отпуска!!!!!, ще ми се и аз да се присъединя, но ако е през уикенда да кажем???
                              punto HGT

Коментар

На мен ми хрумна една много добра идея която взаимствам от мотосъборите,стига сме се бутали по някакви съборетини ,защо да не си направим едно събиране за една вечер на палатки. Мисля че района на Карлово е идеален за тази цел.точно в подножието на красивата Стара планина където има безброй места за такива събори.Чакам коментари :D

Коментар

Working...
                                X