Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много добре сее получила срещатасажалявам че не успях да дойда, щях да се забавлявам много
    Drive or Die!

Коментар

mihail.nikolov21 написа:
      много добре сее получила срещатасажалявам че не успях да дойда, щях да се забавлявам много
      еми колега следващия път знаеш какво трябва да направиш.сипваш 20лв в колата и ставаш част от пунто магията
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
        mihail.nikolov21 написа:
        еми колега следващия път знаеш какво трябва да направиш.сипваш 20лв в колата и ставаш част от пунто магията
        прав ли колега
        Drive or Die!

Коментар

Много хубава беше срещата,за догодина дано да сме още повече.До вечерта се надявам да съм качил някъде снимките,иначе след срещата като пътувах за Хасково само 2 пъти ме спряха униформените

Коментар

m3xo написа:
            Много хубава беше срещата,за догодина дано да сме още повече.До вечерта се надявам да съм качил някъде снимките,иначе след срещата като пътувах за Хасково само 2 пъти ме спряха униформените
            Те от завист са те спрели! :D
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Вторият път ме спряха без никаква причина(скорост или нещо от сорта).Спирам си аз и двамата полицаи почват да ми обикалят колата,накрая единия почна с изречения от типа "И ся кво ходиш ли по тези тунинг събиранки" и подобни въпроси отностно колата.Но поне не ми олекна джоба

Коментар

Колега с Пунтото с регистрация В 9969 РВ аз те засекох когато отивах и когато се връщах от Несебър, майче точно на пътя малко след Ахелой ,беше спрял на една отбивка.Сутрента кам 8:00 отиваше на срещата нали и ти светнах с фаровете и после на отбивката.Дори мисля ,че ми свирна когато беше спрял.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Колега с Пунтото с регистрация В 9969 РВ аз те засекох когато отивах и когато се връщах от Несебър, майче точно на пътя малко след Ахелой ,беше спрял на една отбивка.Сутрента кам 8:00 отиваше на срещата нали и ти светнах с фаровете и после на отбивката.Дори мисля ,че ми свирна когато беше спрял.
                  Точно така.И с доста други колеги си разменихме поздрави по пътя,явно на много хора им е дошъл акълът и са започнали да карат правилната марка

Коментар

Добре де, към колко часа се разотидохте?
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

към 6 някаде беше
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

http://www.snimka.bg/album.php?album...винявам се на колегите които не си виждат колите,но започнах да снимам накрая,а тогава доста вече си бяха тръгнали

Коментар

Еми, m3xo, те и куките душа носят, и на тех им се иска да погледат малко. Но мене друг ми е въпросът - не те ли е страх да държиш по улиците такава пунтара? Аларми, застраховки не важат, хареса ли я некое келешче...
                          Стояха зверчета
                          Около плета
                          В тях стреляха
                          И те умираха

Коментар

Szandor написа:
                            Еми, m3xo, те и куките душа носят, и на тех им се иска да погледат малко. Но мене друг ми е въпросът - не те ли е страх да държиш по улиците такава пунтара? Аларми, застраховки не важат, хареса ли я некое келешче...
                            Колега удари се през устата,такива черни думи не се говорят и не се мислят Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 .Иначе си я държа в гараж,само трябва да си купя едни секретни болтове,защото нещо за джантите ми е притеснено,когато я оставям някъде навън

Коментар

мн ме е яд че ми взеха книшката и не можах да дода,определено не е било за испускане

Коментар

Ето ги и така чаканите снимки от Фотографката :D Уникална среща си направихме. Незабравимо изживяване, надявам се да стане традиция и догодина пак. Стайк и аз от сега се заемаме пак с организацията.Приятно гледане и дано ви харесат.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392393
                                www.puntopower.com
                                FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Working...
                                X