beast31 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
-
sonicempire написа:колега за 1.2 мотора е нормално да даде толкова.на мен старото пунто със същата скорост ми даваше 5,6 5,7 на 100.евала аз отидох до 9/100Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:sonicempire написа:колега за 1.2 мотора е нормално да даде толкова.на мен старото пунто със същата скорост ми даваше 5,6 5,7 на 100.евала аз отидох до 9/100Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Szandor написа:И аз паднах под 6 на сто, верно, че съм с най-малкото двигателче, ама по едно време си натиснах до 140 км... много увлича тая "Тракия" еей, "Хемус"-а е къде по-бавна. За дърта кола на близо 13 години съм доволен, въпреки, че през целото време ме беше срам заради ламарините. За другата среща ще гледам да ги оправя!Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар