Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beast31 написа:
    kaka_ani написа:
    Напече ме слънцето и за това ахах...ам щото малко ме беше срам само аз момиче шофьорка на ПУНТОООО.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
    Ееее...Еми другия път повече момичета зад волана!Айде бре,де са снимките?Да не направихте нещо на фотографката,ей?!?
    beast31 дай скайп и ще ти пратя
    Fiat Punto 1.6 Sporting - My dream car...

Коментар

еха .... хубава срещна се е получила .... надявам се при евентуална следваща да успея да дойда
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

kaka_ani написа:
        beast31 дай скайп и ще ти пратя
        То май ми го има в профила,ама ей го - dracula975 Май съм озверясал,всичките ми никове такива...
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Йош слике дали че има?
          Стояха зверчета
          Около плета
          В тях стреляха
          И те умираха

Коментар

сичко беше на 6 само дето неможах да се запозная с кака ани че трябваше да се извиня Специални благодарности на колегата стаик и на фатиталиано
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Поздрави на всички,евала за интусиазма!
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Качете снимки или ми пратете на скайпа то ми е като името на профила.Че мойте нещо са много пре*бани

Коментар

beast31 написа:
                  kaka_ani написа:
                  Напече ме слънцето и за това ахах...ам щото малко ме беше срам само аз момиче шофьорка на ПУНТОООО.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                  Ееее...Еми другия път повече момичета зад волана!Айде бре,де са снимките?Да не направихте нещо на фотографката,ей?!?
                  Фотографката замина за Разлог! Ще я чакаме да се върне и ще вземем снимките
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

kaka_ani написа:
                    може ли да ми ги пратиш? Че да си ги имам и на компютъра
                    Няколко стотин мегабайта са, че са от дигитална камера, но ще намерим начин да пратим.

Коментар

Евала за видеото много ме изкефи тва на което влизахме в паркинга :D

Коментар

и нас нъ дадъхъ по тиливизура йееее
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

еми освен и аз да се включа с няколко снимки от архива.останах много довелен и както видях и колегите също .специални благодарности на пичовете от Пловдив и най вече на стайк за поставеното начало на една добра бъдеща традиция :D
                          Прикачени файлове
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

ама много ме депресирахте с тея клипове от ваща сбирка ей.освен че колите ви вървят повече от наще,което никък не е малко .айде ето ви тука едно клипче да видите наща мизерна збирка,не е кой знае какво ама пак е нещо де http://vbox7.com/play:c7fb7e24

Коментар

Браво колеги! Страхотно се е получило!Иначе и аз бях в Пловдив, но по работа и се освободих чак към 16.00ч. - предположих, че сте се разотишли вече.
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Браво колеги! Страхотно се е получило!Иначе и аз бях в Пловдив, но по работа и се освободих чак към 16.00ч. - предположих, че сте се разотишли вече.
                                Ааа,другия път на първа линия,тъкмо си виках,че ще видя и жълтото HGT и оп - греда...
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X