хахаха добре е че предупреждаваш ...че иначе някой ш налети :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Ако ни хареса ще направим втора част и още много . Последно колеги от София къде да ви чакам ,защото по първоначална информация трябва в 11 на Метро (в Пловдив) но вие тръгвате в 10:00 - 10:10 ако искате някой от вас да си запише гсма ми и да ми звъне къде да ви чакам Защото в 12 трябва да сме на паркинга зад Стадион Пловдив .Ако някой друг има въпроси или нещо друго давайте ги ,че не остана време. ПС: най-важното е да запишете гсм-а и няма да имаме проблеми Звънете не се щадете (ако имате трудности в намирането на срещата )Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Airfan написа:Аз да идвам ли утре на стадиона да ви снимам и ако да - към колко часа, за да ви хвана как идвате върволицата?Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
staik написа:Airfan написа:Аз да идвам ли утре на стадиона да ви снимам и ако да - към колко часа, за да ви хвана как идвате върволицата?
Коментар
-
Airfan написа:staik написа:Airfan написа:Аз да идвам ли утре на стадиона да ви снимам и ако да - към колко часа, за да ви хвана как идвате върволицата?Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
Колеги излзиам сиг. късно ще се пребера... така че все пак ще ида на метрото в 11 часа моето пунто е синьо МК1. на авариийни ще съм (на снимките в "гаража" ми го има ) ще чакам към 30 мин. и така Записвайте си гсм-а ми 0890521296 има ли нещо звънете До утре ПУНТО КЛУБ!Grande Punto 1.3 75 hp
Коментар
-
staik написа:Колеги излзиам сиг. късно ще се пребера... така че все пак ще ида на метрото в 11 часа моето пунто е синьо МК1. на авариийни ще съм (на снимките в "гаража" ми го има ) ще чакам към 30 мин. и така Записвайте си гсм-а ми 0890521296 има ли нещо звънете До утре ПУНТО КЛУБ!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар