Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахаха добре е че предупреждаваш ...че иначе някой ш налети :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

колега по последно преброяване колко ще сме
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Няма да мога да дойда ,но на следващата събиране ще гледам да съм там

Коментар

Ако ни хареса ще направим втора част и още много . Последно колеги от София къде да ви чакам ,защото по първоначална информация трябва в 11 на Метро (в Пловдив) но вие тръгвате в 10:00 - 10:10 ако искате някой от вас да си запише гсма ми и да ми звъне къде да ви чакам Защото в 12 трябва да сме на паркинга зад Стадион Пловдив .Ако някой друг има въпроси или нещо друго давайте ги ,че не остана време. ПС: най-важното е да запишете гсм-а и няма да имаме проблеми Звънете не се щадете (ако имате трудности в намирането на срещата )
          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Който има камери фотота да взима всичко :D Трябва да има МАТРЯЛ :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Братлета ударих си прага на колата днес Много лош ден ми ечак ми идва да са гръмна някаде
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аз да идвам ли утре на стадиона да ви снимам и ако да - към колко часа, за да ви хвана как идвате върволицата?

Коментар

Airfan написа:
                  Аз да идвам ли утре на стадиона да ви снимам и ако да - към колко часа, за да ви хвана как идвате върволицата?
                  Аз теб се пробвах да те резервирам преди 2 седмици :D Ако можеш ела да ни заснемеш качественно :D Ми началния час е 12:00 предполагам, че към 11:40 ще има хора вече Мереи предварително :DПС: Хората от София да звъннат поне последно каде да ги чакам , ако не могат да се оправят. Или поне да пишат,защото няма много време :D
                  Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
                    Airfan написа:
                    Аз теб се пробвах да те резервирам преди 2 седмици :D Ако можеш ела да ни заснемеш качественно :D Ми началния час е 12:00 предполагам, че към 11:40 ще има хора вече Мереи предварително :D
                    Ще съм семейно в района и ще се опитам да дойда. До утре значи.

Коментар

Airfan написа:
                      staik написа:
                      Airfan написа:
                      Аз теб се пробвах да те резервирам преди 2 седмици :D Ако можеш ела да ни заснемеш качественно :D Ми началния час е 12:00 предполагам, че към 11:40 ще има хора вече Мереи предварително :D
                      Ще съм семейно в района и ще се опитам да дойда. До утре значи.
                      значи утре ще се разберем какво пиеше :D че не помна точно :D
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Колеги излзиам сиг. късно ще се пребера... така че все пак ще ида на метрото в 11 часа моето пунто е синьо МК1. на авариийни ще съм (на снимките в "гаража" ми го има ) ще чакам към 30 мин. и така Записвайте си гсм-а ми 0890521296 има ли нещо звънете До утре ПУНТО КЛУБ!
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

май се заформя да има поне 20 коли дано да съм лош пророк и да има много повече хубавици на линия

Коментар

staik написа:
                            Колеги излзиам сиг. късно ще се пребера... така че все пак ще ида на метрото в 11 часа моето пунто е синьо МК1. на авариийни ще съм (на снимките в "гаража" ми го има ) ще чакам към 30 мин. и така Записвайте си гсм-а ми 0890521296 има ли нещо звънете До утре ПУНТО КЛУБ!
                            Колега, телефона ще го запишем, естествено, но как да ти кажем къде да ни чакаш, като повечето не познаваме Пловдив. Спомням си, че на влизане в града откъм София има няколко автомобилни представителства, ако искаш като наближим Пловдив да ти се обадим и там някъде да ни чакаш... да не се въртим като олигофрени от двете страни на реката
                            Стояха зверчета
                            Около плета
                            В тях стреляха
                            И те умираха

Коментар

колеги от София не се притеснявайте аз знам къде е метро пловдив ще ви заведа до там ,но колегата стайк трябва да ни поеме от там че вече съм пас

Коментар

там ще сме в 11

Коментар

Working...
                                X