Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

до колегите от София остава ли 9,30 на МЕТРОто на цариградско?и последно колко коли ще има там.мен ме бройте на 100%
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

айде колеги погледнете от хубавата страна поне прогнозата за времето я дават 30 градуса и слънце :D аз имам и предложение после да отидем и на някаква картинг писта.има ли желаещи

Коментар

прогнозата е ясна в пловдив винаги е топло АМа искам един сигорен човен който да ми даде ГСМ и който ще ме чака към 11 на Метро което е до технополис като влизаш от асеновград.Ако има желаещ да ме чака и да ме отведе до срещата да драсне едно лично с телефонче

Коментар

Колега staik аз ще се мъча сам да стигна до стадиона,за да не ви разкарвам да ме посрещате,но ако нещо се обърка ще ти звънкам.

Коментар

stefcho_sm написа:
            прогнозата е ясна в пловдив винаги е топло АМа искам един сигорен човен който да ми даде ГСМ и който ще ме чака към 11 на Метро което е до технополис като влизаш от асеновград.Ако има желаещ да ме чака и да ме отведе до срещата да драсне едно лично с телефонче
            Стефане виж първото мнение на първата страница там пише всичко :D (това важи и за всички) Дал съм телефони информации и т.н.
            Grande Punto 1.3 75 hp
            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

20 ЮНИ ОТ 12:00 в град ПЛОВДИВ ще се състои НАЦИОНАЛНА ПУНТО СРЕЩА на паркинга на стадион "ПЛОВДИВ" Ако имате проблеми или въпроси отностно срещата звънете ми на 0890521296ПС: 11:00 часа чакам колегите , които ще дойдат на "МЕТРО" на Цариградско !
              Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

колеги за тези които са пропуснали очакваме гости от фиат браво Пловдив, така че лъскайте пунтаците да им покажем кои са наи добрите

Коментар

и аз ще съм там със алекс ГТ утре ще прослушам Пунто ГТ контингента по телефона и да видя колко ще дойдат а аз ще съм 4+1 четирима от семесвото и един пунто фен в корема
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    и аз ще съм там със алекс ГТ утре ще прослушам Пунто ГТ контингента по телефона и да видя колко ще дойдат а аз ще съм 4+1 четирима от семесвото и един пунто фен в корема
                    еее направо ми пълните душата :D браво браво колеги От Фиат срещата в Пловдив се очаква да дойдат няколко колеги (защото предполагам им е интересно) Ще направим един празник за любителите на коли
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

аз също ще докарам още 4 човека с мен.

Коментар

Ако имате и др. приятелчета (познати) с пунтаци викайте ги :D
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

УЕЕЕще видим ем красиви Ем Бързи коли
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            може и красиви жени да има :D
                            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

staik написа:
                              GbGz написа:
                              може и красиви жени да има :D
                              Само красиви жени ни липсват и ще засенчим яко на ЕММА събирането от миналата седмица

Коментар

от мен 2 красавици ама само за гледане отстрани

Коментар

Working...
                                X