staik - Пловдивm3xo - ВарнаShadowandust - ПловдивFIRE 8V - СофияZARCOV - СофияStefcho_sm-Смолян
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Междо другото най голямото събиране на пунто в цял свят е Гарда и са присъствали 105 коли мисля че в бг има мн повоче от 105 пунтака и може да направим по голямо събиране дори и от самите италянци е може да не успеем от първия път но се надявам да стане традиция всяка година. И нека се постараем един ден да се саберем повече от ония жабари
Коментар
-
staik - Пловдив m3xo - Варна Shadowandust - Пловдив FIRE 8V - София ZARCOV - София Stefcho_sm-Смолян GbGz - ГабровоSzandor - СофияКолеги, аз имам ламаринени забележки, които още не съм оправил... Като гледам колко са ви наточени пунтаците, нема да ми се смеете! Живот и здраве, идвам за идеята, освен това си обичам фиатката!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
И моята е сток пунтак , но не ми пречи да харесвам всички пунтовци :D Имам проекти за туниг , но всичко е свързано с пари Пловдивските колеги днес да не забравят : 17:00 на 2000-то метра на гребната база след това - 18:00 на стадион Пловдив (паркинга отзад) на итал срещатаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар