Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

staik - Пловдивm3xo - ВарнаShadowandust - ПловдивFIRE 8V - СофияZARCOV - СофияStefcho_sm-Смолян

Коментар

staik - Пловдив m3xo - Варна Shadowandust - Пловдив FIRE 8V - София ZARCOV - София Stefcho_sm-СмолянGbGz - Габрово
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колеги съжелявам но аз няма да мога да присъствам много ме е яд но се появи неотложен ангажимент. надявам се че на националната среща ще се видим! Приатно изкарване ви пожелавам!!!

Коментар

Междо другото най голямото събиране на пунто в цял свят е Гарда и са присъствали 105 коли мисля че в бг има мн повоче от 105 пунтака и може да направим по голямо събиране дори и от самите италянци е може да не успеем от първия път но се надявам да стане традиция всяка година. И нека се постараем един ден да се саберем повече от ония жабари
          www.puntopower.com
          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

staik - Пловдив m3xo - Варна Shadowandust - Пловдив FIRE 8V - София ZARCOV - София Stefcho_sm-Смолян GbGz - ГабровоSzandor - СофияКолеги, аз имам ламаринени забележки, които още не съм оправил... Като гледам колко са ви наточени пунтаците, нема да ми се смеете! Живот и здраве, идвам за идеята, освен това си обичам фиатката!
            Стояха зверчета
            Около плета
            В тях стреляха
            И те умираха

Коментар

няма бре колега ти да не мислиш че всички ще са с тунинговани фиати просто въпроса е да се сабереме,то и мене салона ми е в доста лошо състояние ама кво да прая много ми пука :D

Коментар

staik - Пловдивm3xo - ВарнаShadowandust - ПловдивFIRE 8V - СофияZARCOV - СофияStefcho_sm-СмолянGbGz - ГабровоSzandor - София Scrolllock - Пловдив - дано леката сянка над идването ми се разсее до тогава
                Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

сажалявам момчета,бях много ентусиазиран да дойта, но няма да мога, ще права нещп по колатаи отново се извинявам
                  Drive or Die!

Коментар

И моята е сток пунтак , но не ми пречи да харесвам всички пунтовци :D Имам проекти за туниг , но всичко е свързано с пари Пловдивските колеги днес да не забравят : 17:00 на 2000-то метра на гребната база след това - 18:00 на стадион Пловдив (паркинга отзад) на итал срещата
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

абе хора идвайте да се видим .не е речено че трябва да сте тунинг то за тунинга си има сборове
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

извинявам се за спама!колега СТАИК вазможно ли щее да ми покажеш некои от тез твои тунинг проекти
                        Drive or Die!

Коментар

Еми проекти е много силно казано :D (по-точно идейки като за начало ) :D
                          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

колеги приемате ли гости от софия ?
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                              колеги приемате ли гости от софия ?
                              Естествено срещата е национална, за сега само 4 човека от софия са потвърдили участие Срещата е в Метро 9:30 и като се съберем тръгваме.
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Приемаме всички колеги, които обичат и харесват пунто :D
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X