Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спам от записване за срещата на Батак-Цигов Чарк.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx - надявам се написаното от теб да е (поне) под влиянието на алкохол. Имаше ли анкета къде да се проведе срещата - имаше. Ти гласува ли???? Аз лично гласувах,не беше за Батак,но пак става. Ти защо не си пуснал предложение, да се добави място извън предложените?!?!?! Има ли отделна тема за пролетната среща - има >>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35000 Защо при свършен факт се сещате да намирате косури - "Тоя хотел не ми харесва,щото е от на баба ми времето"; "Тая среща не ми харесва щото е в делничен ден";"Няма да идвам на която и да било среща,щото ме мързи да си пусна мнението на време" и бля,бля.бля. Размисли, все пак има време до края на Февруари. Или ако има свободно място при някой - ела с него. Айде за сега - и без нерви.
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
      nikki_sixx - надявам се написаното от теб да е (поне) под влиянието на алкохол. Имаше ли анкета къде да се проведе срещата - имаше. Ти гласува ли???? Аз лично гласувах,не беше за Батак,но пак става. Ти защо не си пуснал предложение, да се добави място извън предложените?!?!?! Има ли отделна тема за пролетната среща - има >>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35000 Защо при свършен факт се сещате да намирате косури - "Тоя хотел не ми харесва,щото е от на баба ми времето"; "Тая среща не ми харесва щото е в делничен ден";"Няма да идвам на която и да било среща,щото ме мързи да си пусна мнението на време" и бля,бля.бля. Размисли, все пак има време до края на Февруари. Или ако има свободно място при някой - ела с него. Айде за сега - и без нерви.
      От целият ти поуст се разбира, че май само ти си нервен... Мнението си съм казвал и преди... бях го написал и в темата за пролетна среща. А това, че ти не си прочел - не бива да ми го вменяваш като вина. Дори и на Явор и Киро, когато станаха бащи и черпеха за дечицата си (да са им живи и здрави), пак писах, че ми е супер далеко и зададох въпроса защо все на майна си райна стават тея срещи?! Таааа, понеже практиката продължава... и аз ще продължавам да питам всички. Още нещо не разбрах от поуста ти... ти какъв точно проблем имаш и защо ме вкарваш в неквите филми за алкохол?
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Май нещо не си схванал. В поста ми става дума за това,че ако имаш желание, все ще намериш начин да дойдеш по един или друг начин. Ако не желаеш да дойдеш, тогава темата става друга, но все пак това не ти дава повод да храниш на ляво и дясно, особено софиянци, щото нали се сещаш, че поне 60% от "софиянците" (не го приемайте за обида) не им пречи да изминават по близо 1000 км до родното място и обратно,за да се приберат в София. А ти сега правиш проблем за една вечер и някви близо 850 км. С’а съвети няма да ти давам как да стигнеш до Батак.
        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
          Май нещо не си схванал. В поста ми става дума за това,че ако имаш желание, все ще намериш начин да дойдеш по един или друг начин. Ако не желаеш да дойдеш, тогава темата става друга, но все пак това не ти дава повод да храниш на ляво и дясно, особено софиянци, щото нали се сещаш, че поне 60% от "софиянците" (не го приемайте за обида) не им пречи да изминават по близо 1000 км до родното място и обратно,за да се приберат в София. А ти сега правиш проблем за една вечер и някви близо 850 км. С’а съвети няма да ти давам как да стигнеш до Батак.
          Човече - объркан си. Май ти не си схванал нищо.., ама нейсе.На тази среща ще идва човек на когото невероятно много държа. Т.е. със сигурност имам над 850 причини да дойда, но не в това е проблема...Мога да дойда и с Явор, мога да дойда и с Дидо. Ама нема ти се обяснявам.., шото явно не си разбрал за ко се пеня.Аре да пробваме да се сберем в... Русе (примерно) или пък Тутракан или... Силистра, а защо не и на Каварна? А?Иначе, ако ме питаш мен - ’секи ден ше идвам до СФ за да се срещам с любими тикви и... една ЖЕНА!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
            ...Аре да пробваме да се сберем в... Русе (примерно) или пък Тутракан или... Силистра, а защо не и на Каварна? ...
            За Силистра съм навитак . Винаги ми е приятно да посетя родното място, колкото и малко да съм живял там и колкото и да съм се откъснал от него. Но това е наистина частен случай, напълно естествено е особено посред зима всеки да предпочита по-късите разстояния за среща.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              За Силистра съм навитак . Винаги ми е приятно да посетя родното място, колкото и малко да съм живял там и колкото и да съм се откъснал от него. Но това е наистина частен случай, напълно естествено е особено посред зима всеки да предпочита по-късите разстояния за среща.
              И аз съм навит да има някоя среща на брега на Дунав (около родната Силистра)
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Еми хайде де, защо не го предложите? Не ми пречи да се разходя където и да било из България.

Коментар

Колеги притежатели на Виза някой от вас би ли взел на срещата обурдването си?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мисля, че е време да се повдигне темата за "групово" тръгване към Цигов Чарк

Коментар

Stefanaki написа:
                      snake написа:
                      И аз съм навит да има някоя среща на брега на Дунав (около родната Силистра)
                      Ха...много силистренчени тука, дето не живеят в родният си град. Айде и от мен един глас за среща в един от най-красивите градове на България...и аз съм родом от там, ама само родомP.S.Сори за спама, ама тя май темата си е за чат...

Коментар

И аз само съм роден в Силистра и съм живял там 3 г., от които почти нямам спомен. Иначе съм си кореняк пазарджиклия. Това не ми пречи да обичам родния си град и винаги с вълнение и удоволствие да го посещавам.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хайде малко инфо за Батак и околията - http://vbox7.com/play:29343420 - част 1http://vbox7.com/play:647c4824 - част 2

Коментар

Ще има ли на срещата продажба на стикери, фанелки и якета?Интересува ме най вече последното, че жената ми наду главата...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Inessita написа:
                              niko_ymn написа:
                              Ако съм наредил пари в петък от друга банка, а те се появят чак в сряда ще хвана ли последния срок?
                              Ехаа мислех, че ще съм единствена от Русе. Наистина ли ще идваш колега?
                              Със сигурност ще има плащане най-малко за едната вечер, но по една или друга причина то не се осъществи навреме в петъка и ще се види по сметка в първия работен ден на Март. Може да пътуваме заедно с двете коли от Русе нататък. Аз също не гласувах за Батак, но пък ми се кара. За това в понеделник - според това колко отпуска ще ми дадат може да станат направо плащанията - за две нощувки за мен и приятелката ми. Нарочно пиша в тази тема, защото в другата ще пиша когато всичко стане факт. Но поне в единия от тези дни трябва да минавам през Пловдив или на отиване или на връщане за това със сигурност за съботната нощувка ще сме там. В краен случай - петъка може да се спи и на съседно хотелче ако двойните стаи са свършили в Панорама.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                              X