Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спам от записване за срещата на Батак-Цигов Чарк.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Yavor написа:
    Аз още не мога да кажа дали ще можем д дойдем - най рано към 15 март ще е ясно... гадост.Ама съм сигурен че ако решим ще се намерят места де.
    Аз и на Янко му казах - който не дойде - колоната след срещата минава по местодомуване и остава за нощуване!
    Кире ти как смяташ дали няма дадойдем? Вече ме смъмриха за товаче не съм пратил парици. Сега ще видя и щеприведа и аз. :D

Коментар

заформя се "затишие пред буря" - никой не пише до къде е стигнал
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Май май голяма дружинка ще се съберем пак
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

направо ще гледам да се отчета..като новобранец във форума
          Типо-то е истинската работа !

Коментар

Ще има ли мероприятия? Риболов, нещо друго? Аз съм почти сигурен, че ще дойда, но да видим.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей най-накрая ще се запозная с повече от Вас... и ние сме там Аз дори на 28.февруари ще почивам в Цигов чарк и ще си платя директно за една двойна стая на място Ако някой прави списък все пак на стаите: една двойна за нас тримата )))
              Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
              Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

ilkor написа:
                Ами списъка е важен за да се знае и колко хора ще има в ресторанта.Затова се запиши като посочиш че не желаеш стая.Всеки който смята да спи някъде другаде но ще присъства вечерта в ресторанта е добре да се запише също.
                НЕЕЕЕ, Колега не си ме разбрал...Просто аз ще ходя на 28 Февруари на Цигов чарк (просто съвпадение на датите, но не и месеците) и тогава на място ше отида до хотел Панорама, за да си платя за една двойна стая, нали срещата е МАРТ. Така, че пиши 2 -ма души за ресторанта, а стаята аз ще си платя на място на 28.02...Надявам се да има една стая и за мен на 28.02, че по рано не мога да платя

Коментар

Браво браво! Пак ще се съберем доста хора. Дано се получи най добрата среща правена до сега.

Коментар

Мисля ,че под 13-ти номер ще е на кадем
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Хора, не мога да ви разбера - не отиваме в някъв Цигов-Чаркски 5 звезден хотел. Нито пък отиваме да ядем на корем. Заведения под път и над път. Не вярвам (но все пак ще има) някой да чака до последно,за да си вземе нещо за ядене от магазините в района?! Събираме се, за да се видим. Не е казано,че трябва да се яде имено в ресторанта на хотела(поне аз разбрах така). А и защо тези въпроси свързани с мненията в линка (в началото на темата) на хотела не ги повдигнахте по-рано, а сега на свършен факт?!Ако сте с нагласа,че няма да ви хареса - то,следователно наистина няма да ви хареса.Хайде сега по-ведро и дано се съберем повече съфорумци
                      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Не знам за хотела, но този път ще си нося една духалка. Предния път малко ми беше студеничко. Все пак края на март не е чак толкова топло, поне вечер си е хладно. Мисля си да не би пък малко ракия да съм изпила тогава.

Коментар

Аз мисля, че хората, които са предложили хотела за място на срещата, вероятно имат представа от състоянието му. Колегата Karolev е прав, че за 15 лв. на легло не можем да очакваме кой знае какво. Луксозните хотели са с доста по-различни цени . Ще бъде добре някой в най-кратък срок да даде (надявам се положителна) актуална информация за хотела, за да не се разколебават хората. За съжаление на Цигов Чарк в момента вали силен сняг и не е много подходящо за посещение на място. Иначе щях да предложа на колегите от Пазарджик на съботната среща да се разкараме до там - все пак ни е на 40 минути. Днес се надявам да взема реална и обективна информация за хотела от познати от Батак и ще ви я предоставя.Ако обаче започнем да се настаняваме на различни места и не е уточнено предварително къде ще е самия купон, а започнем да импровизираме на място, ще се получи както на последната среща на Копринка.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хубава работа сега...аз тъкмо почнах да се кефя,че ще се съберем повечко хора и ще стане джамбуре,пък вий почнахте ся...Носете си духалки, ракия,кой каквото прецени,за 15лв.наистина не можем да очакваме лукс, но за 1-2 вечери вярвам,че ще оцелеем.Инесита,мацко, от ракията ще да е било (малкото количество),съветвам те да се комплектоваш с някой колега да те топли... желаещи все ще се намерят!И друго ме вълнува много - някой да има китара и съответно да може да свири на нея??? Нека бъде така добър да я вземе, за да си попеем...Аз съм се наточила за купон, не знам за вас...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

:D:D:D Irka_fihi - предложението за китарата е добро.

Коментар

може да се уреди

Irka_fihi написа:
                                Хубава работа сега...аз тъкмо почнах да се кефя,че ще се съберем повечко хора и ще стане джамбуре,пък вий почнахте ся...Носете си духалки, ракия,кой каквото прецени,за 15лв.наистина не можем да очакваме лукс, но за 1-2 вечери вярвам,че ще оцелеем.Инесита,мацко, от ракията ще да е било (малкото количество),съветвам те да се комплектоваш с някой колега да те топли... желаещи все ще се намерят!И друго ме вълнува много - някой да има китара и съответно да може да свири на нея??? Нека бъде така добър да я вземе, за да си попеем...Аз съм се наточила за купон, не знам за вас...
                                в момента навивам един приятел да дойде с нас с китара и пее....

Коментар

Working...
                                X