Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спам от записване за срещата на Батак-Цигов Чарк.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

))

такива масови и културни мероприятия не трябва да се изпускат там сме

Коментар

Аз нема се записвам и па че ви сцепим от пиене
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

какво става хора, няма ли още записали се, какво затихнахте изведнъж?!?
        karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Ще има, не бой се. Някои ще дойдат в последния момент, както винаги Ако дойдат всички, които са казали че ще идват (28 човека), всеки с по една половинка, ще станем 56 човека, което е внушителна среща всъщност.А сигурно ще сме и повече.

Коментар

Някой може ли да даде статистика колко човека са платили до момента за да се знае колко свободни места има още? Сигурно има места, но понеже аз все още не знам колко човека ще сме не знам колко пари да превеждам.

Коментар

А само да попитам информативно - кой за колко вечери се е записал и с колко човека ще дойдат с него (доста спам ще падне,но ми е интересно) Ние сме двама и сме за 28-ми.
              https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
                А само да попитам информативно - кой за колко вечери се е записал и с колко човека ще дойдат с него (доста спам ще падне,но ми е интересно) Ние сме двама и сме за 28-ми.
                до няколко дни и аз ще направя същото
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ние сме също двама, и сме за двете вечери - 27/28 и 28/29. Все още не съм превел пари, но ще го направя скоро.

Коментар

и ние ще сме двама и също ни се иска за двете вечери да сме. Малко забавям нещата с превода,защото малко промени настапиха на работа и да видим как ще дойде. Иначе си бях пуснал отпуска цяла седмица точно за тогава ама сега нема отпуска.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

И ние сме двама и сме за двете вечери! Е, то двата дена се очертава да пътуваме! И аз не съм превел парите още, но ще го направя тези дни!

Коментар

Дано да успеете да дойдете, за да се запознаем и

Коментар

Двама за 2 вечери ще сме. Тази седмица ще направя превода. Ще има ли действително стаи за всички и мен ме интересуват конкретно с двойните легла/спални?
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Аз още не мога да кажа дали ще можем д дойдем - най рано към 15 март ще е ясно... гадост.Ама съм сигурен че ако решим ще се намерят места де.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              Аз още не мога да кажа дали ще можем д дойдем - най рано към 15 март ще е ясно... гадост.Ама съм сигурен че ако решим ще се намерят места де.
                              Аз и на Янко му казах - който не дойде - колоната след срещата минава по местодомуване и остава за нощуване!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Аз и на Янко му казах - който не дойде - колоната след срещата минава по местодомуване и остава за нощуване!
                                Колеги пускайте си молба за отпуска, за всеки случай. А пък ако няма несеризни колеги ще останем още няколко дни на Батак!

Коментар

Working...
                                X