Ще има, не бой се. Някои ще дойдат в последния момент, както винаги Ако дойдат всички, които са казали че ще идват (28 човека), всеки с по една половинка, ще станем 56 човека, което е внушителна среща всъщност.А сигурно ще сме и повече.
Някой може ли да даде статистика колко човека са платили до момента за да се знае колко свободни места има още? Сигурно има места, но понеже аз все още не знам колко човека ще сме не знам колко пари да превеждам.
А само да попитам информативно - кой за колко вечери се е записал и с колко човека ще дойдат с него (доста спам ще падне,но ми е интересно) Ние сме двама и сме за 28-ми.
А само да попитам информативно - кой за колко вечери се е записал и с колко човека ще дойдат с него (доста спам ще падне,но ми е интересно) Ние сме двама и сме за 28-ми.
до няколко дни и аз ще направя същото
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
и ние ще сме двама и също ни се иска за двете вечери да сме. Малко забавям нещата с превода,защото малко промени настапиха на работа и да видим как ще дойде. Иначе си бях пуснал отпуска цяла седмица точно за тогава ама сега нема отпуска.
Двама за 2 вечери ще сме. Тази седмица ще направя превода. Ще има ли действително стаи за всички и мен ме интересуват конкретно с двойните легла/спални?
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Коментар