Хубава работа сега...аз тъкмо почнах да се кефя,че ще се съберем повечко хора и ще стане джамбуре,пък вий почнахте ся...Носете си духалки, ракия,кой каквото прецени,за 15лв.наистина не можем да очакваме лукс, но за 1-2 вечери вярвам,че ще оцелеем.Инесита,мацко, от ракията ще да е било (малкото количество),съветвам те да се комплектоваш с някой колега да те топли... желаещи все ще се намерят!И друго ме вълнува много - някой да има китара и съответно да може да свири на нея??? Нека бъде така добър да я вземе, за да си попеем...Аз съм се наточила за купон, не знам за вас...
С мен със сигурност ще има един професионален музикант,така че можете да спите спокойно
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март - това е заглавието на темата ,а всъщност заприлича на спам тема.
Ееееееее, другарю модератор, не ни съдете тъй строго, просто добавете в заглавието на темата " и обсъждане" и готово. Колеги, мисля да взема дартса и да си спретнем един турнир, но ви обещавам,че ще ви скъсам трътките, много съм добра!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Колегите от Пежо форума този уикенд имат среща в Трявна.Голям зор виждат докато стигнат до там.Дано и с нас не се получи нещо такова с мартенски сняг.Снимката е правена днес на бариерата от южната страна на прохода Шипка.
Прикачени файлове
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Ето 2 снимки от хотел "Панорама". Вярно е, че са от 2006 г., но все пак дават някаква представа. Тогава хотелът определено имаше много добър вид и беше много оживен. Не вярвам сега да е по-зле.П.П. Японецът на снимка 2.JPG е един от най-"опасните" хора на планетата, легендарният каратист сенсей Сузуки, с който по-добре да си нямате неприятности, въпреки ръста му от 1.70 м ... Вдясно от него на снимката е малкият ми син.
Прикачени файлове
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Колеги, мисля да взема дартса и да си спретнем един турнир, но ви обещавам,че ще ви скъсам трътките, много съм добра!
Това покана ли е или заплаха?
Ако ще играем дартс да вземам арбалета...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Чудя се дали да не пусна тема по въпроса, ама за сега ше ви се зъбя само тук.Тааа, обиден съм на форума... за дето все Софиянци взимат решенията къде да са сбирките. Бактън вече... В цялата работа нямаше да има нищо лошо, ако срещите се правеха поне някъде в средата на Бг. Ае сиктир драги зрители... варете-печете.. .и все някъде около Сф-област се падат вечеринките! Тааа, бал съм всяка бъдеща среща (и тая Фключително), в случай, че не се състои някъде на изток от Търново (или в най-лошия случай да е около старопрестолния град).Баааааааах таз София дейва...Най-добрата ми приятелка е от София... и си хвана Мареята за 14-ти и хоп дойде до Вн. А ние... форум с членове от цялата ни гнусна родина и.. .все някъде на запад се метаме! Пфуууууууууу - излях си го!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар