Аз може би ще идвам с една приятелка, но може да те вземем при нас и да сме тройка. Тя разбира се още не е налълно сигурна. Като разбера със сигурност дали ще идва ще ти кажа да знаеш, но тя едва ли ще има нещо против да сме трите.
Аз може би ще идвам с една приятелка, но може да те вземем при нас и да сме тройка. Тя разбира се още не е налълно сигурна. Като разбера със сигурност дали ще идва ще ти кажа да знаеш, но тя едва ли ще има нещо против да сме трите.
Може и аз да попълня тройката И на четворка няма да откажа де ...
Нали някой и това трябва да прави !!! П.С. Ти като си по хубава от мен да не мислиш ,че няма да се заяждам и с теб
Ето сега предизвикваш още 5, 6 поста, които нямат смисъл, само за да се заядеш. П.С. Ти като си по-грозен/а от мен, да не мислиш, че няма да се заяждам с теб. :D :D Извинявам се.
Може и аз да попълня тройката И на четворка няма да откажа де ...
То стана цяла ор*ия бре. Пък докато стане време за тръгване може и да не ви трябват стаи ами направо да вземете едно общо спално помещение.
Коментар