Колеги миналия път на Копринка се бях засилил да дойда но бат Янко от Септември пропусна а и аз не знаех къде е цялата работа (ставаше въпрос за открит лагер) даже погледнах за палатка и си бях настроил плана да съм на палатка.В крайна сметка пропадна идването и не можах да се запозная с вас.Надявам се поне за малко да успея да дойда на тази сбирка.Поздрави от Пловдив
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спам от записване за срещата на Батак-Цигов Чарк.
Collapse
X
-
М`чета, дяца ша има ли, щото на малкото му се идва! Да знаем дали да го взимаме, де! И не, че е толкова важно, ама да питам, за деца има ли друга цена и двойната стая с допълнително легълце ли трябва да бъде, как лиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:М`чета, дяца ша има ли, щото на малкото му се идва! Да знаем дали да го взимаме, де! И не, че е толкова важно, ама да питам, за деца има ли друга цена и двойната стая с допълнително легълце ли трябва да бъде, как лиСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз имам ПИТАНЕ ?!? Всияко е супер. Много е хубаво ,че ще се съберем от цяла България. Обсъдих тази сбирка с колеги от форума и стигнахме до въпроса: КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ТАМ... И тъй като аз съм човека който май казва всичко в очите да си кажа .. Ако ще ходим там да се напием (вярвам че има и хора които затова ще ходят) е аз няма да дойда за едното напиване, мога да си се напия и в София. Не мислите ли че трябва от сега да се помисли над варианта РАЗВЛЕЧЕНИЕ. Аз примерно си мисля за: 1. Турнир по риболов (1 час с пръчка на язовира) - 1 час по малко скука преди напиването 2. Организиран поход 3. Разходка с АТВ (знам че дават под наем там) но някой трябва да пита за какво става дума - предполагам от хотела ще знаят 4. Надпревара с водни колела .... Сигурно мога да измисля поне още 30 забавления с които ще се опознаем много по добре от това да се напием и да си викаме наздраве до пълно изглупяване. Мисля също така че една организирана забава по време на вечерята също няма да е излишна.. томбола, някой да попее, кареоки .. Помислете над всичко това колеги и си кажете мнението по въпроса. Всеки може да дъде добри идеи които ОРГАНИЗАТОРИТЕ да осъществят !!! П.С. С този пост неискам да насявам негативи ,а да спомогна за по доброто ни прекарване на сбирката и най вече по доброто опознаване между колегите Благодаря :P
Коментар
-
la squadra azzurra написа:М`чета, дяца ша има ли, щото на малкото му се идва! Да знаем дали да го взимаме, де! И не, че е толкова важно, ама да питам, за деца има ли друга цена и двойната стая с допълнително легълце ли трябва да бъде, как лиMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Организация на мероприятия ми звучи чудесно,приятно се изненадах като прочетох , че някой е предложил.Аз съм "ЗА" и наистина ако успеем да организираме подобни забавления ще ни бъде много по-весело и по-приятно.Незнам кой трябва да се заеме с тези неща, но ако всички сте съгласни всеки може да предложи нещо,и да помогне с организирането.Идеите които е поредложил колегата amadeos са доста интересни.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар