Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко Инфо за хотела:http://www.where-bg.com/?&act=show_h...ръчмата за която става въпрос е тази:http://www.where-bg.com/?&act=show_h...833&lang=bg#В един сайт имаше бая кофти мнение за нея, но аз съм ял там и имам хубави впечатления само.Не видях други кръчми да има в района, поне не големи.Ще пусна една тема с кой каква салата иска, ще е примерно, за да е ясно, щото сутринта ще им кажа, горе-долу кой какво иска, да са подготвени.ПП:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=415958#415958
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ние от Ст. Загора тръгваме на 28-ми
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Имам голям мерак да дойда ама няма да е този път надяшам се поне не итал феста да доида.
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Predatorsi написа:
          kiro_of_the_day написа:
          Аз се чудя как ли ще е горе времето и дали да не оставя зимните гуми дотогава, че ... Или да метна веригите в багажника, пък да си сложа летните.
          Колега не махай зимните ,там времето много често е непредвидимо...И аз тръгвам със зимните гумета...
          Така де, то уж пролетна среща, ама много ранна пролет я направихме.
          Казаха ми че вчера и онзи ден е валяло сняг на "Св.Константин и Елена"(което е от другата страна на яз.Батак) и имало около 20-30 см снежна покривка...Предлагам да прекръстим срещата на "Зимна"...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не остана много до срещата
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Има няма 5 дена!!!

Коментар

лошо е времето мисл че няма да дойдат мн хора

Коментар

Времето се оправя от днес нататък. Най-много да има сняг, но пътищата мисля че ще са ОК.Пък и повечето хора вече са платили хотела, така че ако не дойдат рискуват да загубят парите си.Аз се надявам, че времето няма да попречи на доброто настроение и приятното прекарване на срещата.

Коментар

Колеги, дадени са салатите, осигурени са 60 места в ресторанта. Управителката на ресторанта казва че повече от 60 места не може да осигури. Ако има още хора, ще се опитаме да се сместим...В Цигов Чарк това е най-добрата кръчма която можем да намерим, защото храната е прясна, и не е скъпа.Има камина в средата, ще е топло.За хотела си носете духалки, в случай че има проблеми с парното!На 28-ми, следобед сме предвидили изненади за присъстващите, подробностите ще научите на място.Поздрави и viva fiat-bg.org!

Коментар

GTipo написа:
                      За хотела си носете духалки, в случай че има проблеми с парното!
                      И разклонители или удължители за тях ,че не се знае какво е положението с контактите.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Всъщност и ние се наканихме да идваме. Има ли някоя свободна двойна стая? Или да търся из други хотели? И място в механата разбира се?
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Хотелът ще работи само за нас така че места ще има за всички желаещи дори да не са се записали предварително.Освен това места има и по съседни хотели.Може да изникне проблем с кръчмата защото е с капацитет 60 човека но си мисля че ако добавим столове ще се справим.Понеже вече е късно за записване ще заключа тази тема а чатът около тръгването и пътуването ще оставя в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39787Всеки който има желание и възможност, да заповяда - никого няма да върнем

Коментар

Последен списък с ъпдейтите. За петък са 17, отпреди 5 мин..мале, уф, аре :DПП: Редактирах се! Поне парите са ок....
                            Прикачени файлове

Коментар

Мен пак си ме забравил за петък/събота но нищо...

Коментар

Записването завърши отдавна както и срещата.Заключвам тази тема и вече пишем в тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40454
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X