Inessita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: още няколко
koleff написа:ей,..и ако работи..може да го тествамеTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Hovercraft трябва да е това:http://en.wikipedia.org/wiki/HovercraftА за хотела - все за една вечер ще изкараме.За мен не е проблем, ама като водя дете е желателно хотела да е хотел,а не бърлога. Аз лично ще си нося печка и няма да разчитам там да ми дават.Че като се изсипем 50 човека дали ще имат толкова.А за колегата дето каза, че март се надява да е топло - то август месец вечер не е топло там.През деня може да е 30 градуса, ама вечер съм спал в палатка навлечен с якета и одеяла.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
deadairplane
-
може да е мини Амфибия...за хотела...всъщност е доста студено. Не знам дали споменах, но е като в пещера. Навън беше около 12-15 градуса, а вътре в хотела сигурно 5 градуса!!! Иначе все за една вечер е ОК, но в ресторанта, доста пиене ще треа ..мноооого студ!Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
Колеги,бях в хотела, даже се видяхме там с koleff.Хотела е тип соц, със стари мебели, боядисани в черно. Реновирано е набързо.Помещенията са достатъчно големи, има и помещение с камина.С управителката се разбрахме за парите, обаче ресторанта не е ясно по това време дали ще има персонал, разбрахме се да се чуем днес-утре дали ще сме там или в механата отдолу.Вариант също е да се носи храна и тн и да се ползва ресторанта като помещение. Даже това с камината.За една - две вечери да се спи, хотела е ок. Ще се разберем допълнително по това време дали ще се пуска парно или не, има парно и то е работещо, увериха ме че ще има топла вода, баните са тип соц но нищо не липсва.Довечера ще кача снимки...освен от стаята щото ми умря GSM-а, а си забравих апарата, то какво ли не забравих...ако си спомняте условията в хотел Роза, на Копринка, тук условията са една идея по-добри, но като за 2 звезди.Лобито е ок, има голяма поляна и тераса, гледа към езерото. Има и сауна.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Ще има ли на срещата продажба на стикери, фанелки и якета? Интересува ме най вече последното, че жената ми наду главата, че не съм и взел и на нея, ама от нейния размер бяха свършили.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
1.Karolev - 1 двойна стая2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая3.ilkor - 3 двойни стаи4.snake - 1 тройна стая5.Junkey - 1 тройна стая6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена8. fihi - 1 тройна стая за 2 дена9. pecho - 1 легло10. trace - 1 двойна стая11. ju - двойна + 1 легло12. koleff - еднадвойна стая ( за двама) за 1 един ден - 28.0313.kik73bg-две двойни стаи за 2 дена14.iceflame-една двойка за 28.0315.la squadra azzurra - 1 двойна стая16.deadairplane - 1 двойна стая за 2 дена17. Stefanaki - 1 двойна стая18. stenli - 1 двойна стая за 28 ми.19.Predatorsi - едно легло за 28-ми20. niko_ymn - 2ка нощувка 28 03 09г.
Коментар
-
Въпрос към GTipo.Какво стана защо няма опреснена информация за това кои са превели средства за нощувки?Аз съм го направил ,но няма да се дописвам нали идеята беше инфото да излиза от собственика на сметката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Въпрос към GTipo.Какво стана защо няма опреснена информация за това кои са превели средства за нощувки?Аз съм го направил ,но няма да се дописвам нали идеята беше инфото да излиза от собственика на сметката.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз колеги няма да превеждам пари,собственика на хотела ми е познат и съм уредил място за мен тъй че със сигурност и аз съм там, можеби с още 2-3 човека.Надявам се да си прекараме страхотно----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар