Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам за скарата,ама на масата ще ни трябва,тъй че кога ще обслужва желаещите за диагностика...не ми е ясно.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Аз пък няма да идвам.....

Коментар

Току що преведох парите по сметката!
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

http://www.batak-bg.com/ORBITA-skica-MX.swf
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Янко - тогава да си доведеш чирака - той да го прави! Ти си нужен за логистиката около скарата! Дори само за морална подкрепа!
            Кире ти май нещо се ебаваш с мене. :D Кога се прави скарата и се слага масата Янко не работи!

Коментар

Явор Митев написа:
              Аз пък няма да идвам.....
              Ееееее... толкова ми се искаше да съберем малките мушмороци...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз ще се включа на 28 ми в мероприятието. 1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая 5.Junkey - 1 тройна стая 6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена 7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена 8. fihi - 1 тройна стая за 2 дена 9. pecho - 1 легло 10. trace - 1 двойна стая 11. ju - двойна + 1 легло 12. koleff - еднадвойна стая ( за двама) за 1 един ден - 28.03 13.kik73bg-две двойни стаи за 2 дена 14.iceflame-една двойка за 28.03 15.la squadra azzurra - 1 двойна стая 16.deadairplane - 1 двойна стая за 2 дена 17. Stefanaki - 1 двойна стая18. stenli - 1 двойна стая за 28 ми.

Коментар

Мда и аз така ,ето и аз да допълня списъка ,че забравих... 1.Karolev - 1 двойна стая2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая3.ilkor - 3 двойни стаи4.snake - 1 тройна стая5.Junkey - 1 тройна стая6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена8. fihi - 1 тройна стая за 2 дена9. pecho - 1 легло10. trace - 1 двойна стая11. ju - двойна + 1 легло12. koleff - еднадвойна стая ( за двама) за 1 един ден - 28.0313.kik73bg-две двойни стаи за 2 дена14.iceflame-една двойка за 28.0315.la squadra azzurra - 1 двойна стая16.deadairplane - 1 двойна стая за 2 дена17. Stefanaki - 1 двойна стая18. stenli - 1 двойна стая за 28 ми.19.Predatorsi - едно легло за 28-ми
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

qnisZ написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Янко - тогава да си доведеш чирака - той да го прави! Ти си нужен за логистиката около скарата! Дори само за морална подкрепа!
                    Кире ти май нещо се ебаваш с мене. :D Кога се прави скарата и се слага масата Янко не работи!
                    Всъщност нали ще сме в ресторант ?
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

...дали съм закъснял...? ако може още да се вписваме за Цигов чарк да взема да поприсъствам, аа
                      Типо-то е истинската работа !

Коментар

Ако съм наредил пари в петък от друга банка, а те се появят чак в сряда ще хвана ли последния срок?
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                          Ако съм наредил пари в петък от друга банка, а те се появят чак в сряда ще хвана ли последния срок?
                          Ехаа мислех, че ще съм единствена от Русе. Наистина ли ще идваш колега?

Коментар

Хотел Панорама, Цигов чарк, яз, Батак

Привет колеги, както обещах, ето и малко снимки от х-л Панорама. Моля, да ме Админите да преместят снимките, ако сметна за необходимо. С две думи за хотела: Не е лош, но е студено като в пещера. На снимките се виждат радиатори, но те не работят. За отопление се "дават печки" - цитат от рецепционистката (на една от снимките, влезе ми в кадър. Предполагам че на 28 Март ще е поносимо.
                            Прикачени файлове
                            Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                            Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

Опсссс...

Извинете...
                              Прикачени файлове
                              Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                              Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

още няколко

ей,..и ако работи..може да го тестваме