Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март

Колеги,дойде момента за записване за пролетната среща.Хотела е Панорама.На този линк ще получите повече информация:http://www.rezervaciq.com/hotel_pano...mlХората се съгласиха менюто да е свободно, кой каквото си поръча. Места ще има за всички.Цената на човек за нас е 15лв на легло.Говорено е, резервацията да е за един ден, 28-ми март 2009.Който желае, може да си плати и за две нощувки, 27-ми и 28ми Март ( пада се петък и събота ).Парите се превеждат предварително, до края на месец Февруари, 2009та на следната сметка:ЦКБ Получател: Георги Христов ********** - сметката е лична щото в тази на клуба има разни пари и ще се объркат...в момента е празна.Да, същата от кампанията за децата - за такива цели е.IBAN: BG74CECB97901093937400 BIC: CECBBGSF В описанието напишете: П л а щ а н е з а 2 7 и 2 8 м и за X X човека - <Ник>илиП л а щ а н е за 2 8 м и - <Ник>Пример: П л а щ а н е з а 2 7 и 2 8 м и за 2 човека - GTipoСрока е до края на февруари, 28 2009та. След това не се приемат пари за резервация.Уместно е да се платят стаите, защото ни се прави отстъпка за повече бройки. И е само по 15лв на човек Предишни срещи:http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...deo/Jana-2008/
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

_жоро_ и мен мее ят че няа до додиш беше ми мерак да ти видя копето др пат шае явно..... ае иинт колко акциз пати ако нее таина ?d0b0, стила ти на писане изобщо не подхожда за този форум, става за чатене с хлапета, но тук не сме такива.За правописа пък да не говорим.Добре ще е да прочетеш правилата на форума.Приеми това като неофициално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org.
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ще дам статистиката, стига да успея таз седмица да стигна до банката.До два-три дена ще я имате със сигурност.

Коментар

Преведох за двама за 28-ми вечерта току що. Бисера не разпознава долните чертички (превод с ДСК Директ) та ника е изписан с тирета.Дори не съм сигуран чее целия ник, излиза нещо такова: ПЛ ЗА 28МИ ЗА 2МА KIRO-OF-THE-ПЛ ЗА 28МИ ЗА 2МА KIRO-OF-THE-
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги,ситуацията хич не ми харесва.Няма нужда от файл дори.Karolev - 28ми - 2маKiro_of_the_day - 28ми 2ма- това са записалите се.Тези, които не са превели пари, няма как да са записани. Темата е стигнала бая страници, но записани хора има 4.Трябват ни поне 30-тина човека, за да си вземем отстъпката от 2лв на човек, и да си запазим места,не мога сега да се обадя на човека и да кажа - "Ми засега имам 4 човека", ще ми се изсмее и ще затвори.Може би и аз бих направил нещо подобно на негово място, ако имам хотел с толкова места.Затова апела ми е: - Запишете се с пращане на пари!Ако ви е неудобно да изпращате пари,0898 45 12 ** - Жоро - звъннете, ще се уговорим къде ни е удобно и ви включвам в списъка.Знам че е след доста време, но понеже е от толкова от рано можете да предвидите ангажиментите си.В края на седмицата или началото на другата ще имате следващата статистика.

Коментар

Списък:1.Karolev - 1 двойна стая2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая3.ilkor - 3 двойни стаи

Коментар

Плащане за 28-ми за 3 човека - SNAKE. Сума - 45 лв. Направих го току що, утре парите трябва да са в сметката. Така че допълвам списъка:1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи4.snake - 1 тройна стая
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е браво бе колеги - хайде по-енегично, има 2 седмици до крайния срок. Стегнете се. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                  karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                  https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Ние май ще додем с чавето.... А иначе - Да, гласувах и ще дойда - 31човечета...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз съм сигурен. Чакам всеки момент едно плащане към мен да мине и веднага пускам парите за 2 нощувки в ДВОЙНА стая, ако останат до тогава свободни.

Коментар

Само едно уточнение искам, преди да преведа по сметката! За мен и жената, то е ясно, ще платим 60 лв. за двойна стая за двете вечери! Ще бъдем обаче с детето/4 год/, остава ли варианта 60 лв. за две вечери - двойна стая, или трябва да платя нещо допълнително?
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

GTipo написа:
                          Колеги,ситуацията хич не ми харесва.Няма нужда от файл дори.Karolev - 28ми - 2маKiro_of_the_day - 28ми 2ма- това са записалите се.Тези, които не са превели пари, няма как да са записани. Темата е стигнала бая страници, но записани хора има 4.Трябват ни поне 30-тина човека, за да си вземем отстъпката от 2лв на човек, и да си запазим места,не мога сега да се обадя на човека и да кажа - "Ми засега имам 4 човека", ще ми се изсмее и ще затвори.Може би и аз бих направил нещо подобно на негово място, ако имам хотел с толкова места.Затова апела ми е: - Запишете се с пращане на пари!Ако ви е неудобно да изпращате пари,0898 45 12 ** - Жоро - звъннете, ще се уговорим къде ни е удобно и ви включвам в списъка.Знам че е след доста време, но понеже е от толкова от рано можете да предвидите ангажиментите си.В края на седмицата или началото на другата ще имате следващата статистика.
                          Колега днес и аз се записах и съм пратил парички за 3-ма, така че допълвам и аз списъка:1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая5.Junkey - 1 тройна стая .
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

колега la squadra azzurra - прати лс на GTipo и го питай конкретно.
                            karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                            https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Working...
                            X