Довечера отивам на Екото - ще имам ли голяма FIAT компания?Честита нова година на всички. Да е весела и пълна с успехи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сряда 04.01.2006
Collapse
X
-
Ихххх... тъкмо се бях подготвил за ЕКО то довечера !!!! Като не се сабираме вече там, къде и кога ще е новата явкаlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
ЧНГа защо не се провеждат ми е много интересно.Защо всеки не си сподели причината да не идва?По едно време ЕКО_то не ни събираше.Аз лично работя наблизо и минавам оттам към 18:30 и разбира се няма никой.Един път пробвах да дойда в 20:00 и едвам успях да се придвижа от орлов мост до ЕКО_то за 55мин .Няма да повторя вече................
Коментар
-
аз ще ти кажа моята.... последния път в който ходих до ЕКО бях САМ !!!! никой от ФИАТ не дойде. Бяха няколко човека от Ланчия и си организираха клубните дела. Гледаха ме като прокажен. То след цялата простотия покрай Итал феста и регистрацията на клуба друго май няма да се случи освен разделение и вражди. Та седях си аз като "посаден" .. пииивахх си бирока и псувах и себеси и цялата простотия ! За това и не ходя повече. Добре че имах работа същата вечер та се измъкнах към 9 .. иначе щях да психясам от тъпата ситуацияlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
Е по тоя случай в събота сядаме на една маса да се запознаем най накрая. Който иска колеги да идва ама само казвайте до утре че трябва да потвърждавам бройката - засега сме 10-тина човека.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re:
zgabrovski написа:Е по тоя случай в събота сядаме на една маса да се запознаем най накрая. Който иска колеги да идва ама само казвайте до утре че трябва да потвърждавам бройката - засега сме 10-тина човека.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
zgabrovski написа:Е по тоя случай в събота сядаме на една маса да се запознаем най накрая. Който иска колеги да идва ама само казвайте до утре че трябва да потвърждавам бройката - засега сме 10-тина човека.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
x 1/9 написа:zgabrovski написа:Е по тоя случай в събота сядаме на една маса да се запознаем най накрая. Който иска колеги да идва ама само казвайте до утре че трябва да потвърждавам бройката - засега сме 10-тина човека.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар