Има ли някакви предложения за мястото на Съботната среща.Аз мисля че тогава го дават по топло време ако искате може да се съберем на БИЛАТА в Надежда някъде към 17ч.и после може да бръмнеме в някое заведение.КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ..... Ако някой има нещо напредвид да каже и да се разберем за място.
Аз не знам дали ще мога да дойда, защото ще помагам за боядисването на мотора на един приятел Ще следя темата и ако има среща, ще се постарая да се измъкна по-рано, за да дойда....
Аз няма да мога да дойда. Колежката отказа под предтекст,че гаджето й има рожден ден. И за капак дойдоха някви "майстори" да сменят щтранговете на 14-етажния блок, в който е магазина. С две думи ми се скапа съботата. Утре ще гледамда дойда на неделната среща.
Колеги ще се събраме ли днеска или....Аз ще отида на ПАРКИНГА НА БИЛАТА В НАДЕЖДА КЪМ 17:30ч.Ако някой има желание да ЗАПОВЯДА.Пък после ще му мислим къде може да отскочим за пс напитка...
Здравейте на всички.Миналата седмица бях само аз на Билата.Ами за тази Събота няма проблеми ама на Бравока и изтече гражданската застраховка и прегледа а до събота няма да мога да ги направя.Ще видя да ли ще мога да взема на бащата Пунтамарата и да дойда.А за място и час нещо или сме в процес на обсъждане........
Каде отиде народа никакви ви няма не пишете какво става.Нещо за утре има ли или пак нищо няма да се получи............................................ ...........
Коментар