Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

футболна среща...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я съм вратарчето :P

Коментар

Отлично Аз обикновенно играя в средата на терена като плеймейкър желателно е да има поне още един в средата на терена и да е комбинативна порода DANTE е отличен нападател Сега ако се окаже, че в отбора имаме и точни защитници всичко ще е на шест
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

ами аз попринцип играя защита(не се хваля с особено майсторство )... кофтито е че не съм играл от доста време и наистина е хубаво да направим един мач предварително...
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Да, но трябва да се съберем достатъчно хора
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

аз като гледам само нападател няма :D щом няма желаещи при това положение се възползвам все си мисля ,че 12 фиат форумци все ще има ??за по бира може да се събират по 20 а за спорТ не ????
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              аз като гледам само нападател няма :D щом няма желаещи при това положение се възползвам все си мисля ,че 12 фиат форумци все ще има ??за по бира може да се събират по 20 а за спорТ не ????
              Абе и за празничната среща се събрахме едвам 14...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                tomazo написа:
                Абе и за празничната среща се събрахме едвам 14...
                Ааа виж сега... това с бирата е друг спорт и е за други поклонници! Ти не си много стар няма ли да се включиш?
                FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

tomazo написа:
                  Хе-хе.. значи с DANTE ставате 2-ма Ако им други желаещи за нападатели ще трябва да се борят за титулярно място в нападението с вас Нека да има конкуренция Сега сериозно тези неща ще ги уточним на място, като видим какво е средното ниво и кой колко може да играе Може пък да се извъдим супер футболисти
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

по принцип не пречи и за бирата да се събереме ,майтапа на страна ,но май из другите форуми има подобни отбори даже играят в някаква лига ,но не съм сигурен .според мене има доста серизони хора тука и ако направиме нещата в подходящ за всички време и начин ,ще сформираме 2 отбора .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

ем... кажете кога...
                      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Да, има.. аз вече споменах за нея: Форумна лига ( http://www.forumsleague.com/ )Аз и DANTE играем за един отбор (форум) в лигата (не казвам кой, за да не се разгорещи някакъв жесток спор ), но понеже и 2-та сме с фиатки няма лошо да се съберем и да правим мачлета Ако от форум ФИАТ се съберат повечко хора може и контролни срещи да направим с нашия (друг) отбор
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

ами и имам ауди и съм чест посетител на ауди форума на фитката си м ие гадже и няма да и изневерявам ,докато си джиткаме заедно футбол само за фиат форума :D еми нека всички които 100%са навити да ритаме да посочат кои дни и колко часа им е удобно да играят !тогава с леки компромиси ще определиме кога ще направиме мачлето !!!това предлагам аз ,за да се изгуби смисъла от това да поиграеме със съфорумците.p.s. ааа чорбари такива ,досетих се за фурумите
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз съм канидат за защитник ако ви трябва де.

Коментар

niksun написа:
                              Аз съм канидат за защитник ако ви трябва де.
                              ..Трябват защитници разбира се Някой друг няма ли да се включи във футболната сага на FIAT?
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

айде събирай отбора ,че вече съм им набрал на тия лъвчета от пежо ,един как ме засече на магистралата
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X