Отлично Аз обикновенно играя в средата на терена като плеймейкър желателно е да има поне още един в средата на терена и да е комбинативна порода DANTE е отличен нападател Сега ако се окаже, че в отбора имаме и точни защитници всичко ще е на шест
ами аз попринцип играя защита(не се хваля с особено майсторство )... кофтито е че не съм играл от доста време и наистина е хубаво да направим един мач предварително...
аз като гледам само нападател няма :D щом няма желаещи при това положение се възползвам все си мисля ,че 12 фиат форумци все ще има ??за по бира може да се събират по 20 а за спорТ не ????
аз като гледам само нападател няма :D щом няма желаещи при това положение се възползвам все си мисля ,че 12 фиат форумци все ще има ??за по бира може да се събират по 20 а за спорТ не ????
Абе и за празничната среща се събрахме едвам 14...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Абе и за празничната среща се събрахме едвам 14...
Ааа виж сега... това с бирата е друг спорт и е за други поклонници! Ти не си много стар няма ли да се включиш?
Хе-хе.. значи с DANTE ставате 2-ма Ако им други желаещи за нападатели ще трябва да се борят за титулярно място в нападението с вас Нека да има конкуренция Сега сериозно тези неща ще ги уточним на място, като видим какво е средното ниво и кой колко може да играе Може пък да се извъдим супер футболисти
по принцип не пречи и за бирата да се събереме ,майтапа на страна ,но май из другите форуми има подобни отбори даже играят в някаква лига ,но не съм сигурен .според мене има доста серизони хора тука и ако направиме нещата в подходящ за всички време и начин ,ще сформираме 2 отбора .
Да, има.. аз вече споменах за нея: Форумна лига ( http://www.forumsleague.com/ )Аз и DANTE играем за един отбор (форум) в лигата (не казвам кой, за да не се разгорещи някакъв жесток спор ), но понеже и 2-та сме с фиатки няма лошо да се съберем и да правим мачлета Ако от форум ФИАТ се съберат повечко хора може и контролни срещи да направим с нашия (друг) отбор
ами и имам ауди и съм чест посетител на ауди форума на фитката си м ие гадже и няма да и изневерявам ,докато си джиткаме заедно футбол само за фиат форума :D еми нека всички които 100%са навити да ритаме да посочат кои дни и колко часа им е удобно да играят !тогава с леки компромиси ще определиме кога ще направиме мачлето !!!това предлагам аз ,за да се изгуби смисъла от това да поиграеме със съфорумците.p.s. ааа чорбари такива ,досетих се за фурумите
Коментар