Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

футболна среща...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм навит стига да несъм на работаСамо кажете кога ще бъдед зада знам дали мога да доида

Коментар

в крайна сметка какво излезна ,имаме хора само за 1 отбор ли ???? май ще цакаме карти :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Е нали ще играем срещу друг отбор... както предложиха в случая срещу Пежо
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
          Е нали ще играем срещу друг отбор... както предложиха в случая срещу Пежо
          не че е проблем ама "нашият "отбор ще се срещнеме за първи път ,а все пак нали не мислите да им пускаме аванта на лъвчетата от Пежо !!!
          фиатче Браво 2.0

Коментар

еми тъй като имаме за един отбор ще играем срещу тях... ще им кажем че за първи път играем... ама няма грижи...аз иначе осигурих вратар...тези дни ще говоря с r5 и като запазя ще ви кажа...
            FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Няма да е лошо да се посъберем повечко хода та да направиме един мач помежду си. Да видиме става ли нещо от нас изобщо

Коментар

ами добре... кажете тогаз... само че аз казах на тези от Пежо за събота да се готвят... мога да го откажа де...

Коментар

За тази събота ли? Не споменахте ли за през седмицата Тази събота и неделя аз и DANTE имаме мач от форумната лига (http://www.forumsleague.com) срещу Audi.. не, че не може в един ден да се изиграят 2 мача... (аз съм и болен освен това).....нека да видим какво ще стане
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ако е тази събота аз отпадам 100% за мача

Коментар

следващата събота...

Коментар

Пак лошо Отказахте ли се от идеята за мачове през седмицата? Не че сме с претенции, но както споменах събота/неделя имаме мачове с друг отбор...
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ау тези мачове са ви станали фикс идея,като ги гледам колко са надъхани играчите, пък се карат кой първи да играе с кого по-колко време Само да не завържете конфликт междуфорумно

Коментар

blondy_driver написа:
                            Ау тези мачове са ви станали фикс идея,като ги гледам колко са надъхани играчите, пък се карат кой първи да играе с кого по-колко време Само да не завържете конфликт междуфорумно
                            Какво имаш в предвид? Да не си гледала някое мачле някъде?
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Супер, супер. Дайте да изясним състава.
                              Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s

Коментар

по -интересно според мене е ще е да направиме едно пробно мачле по между си ,за да знаеме дали има смисъл да се "излагаме" срещу другите марки .помежду си мачле 6 на 6 ,ако сме повече ще има и смени мисля ,че ще е екстра ,а и сега е момента да се пробваме млади на стари ,може и Фиатки :D :D :D
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X