Айде гласувайте че да пускаме тема за записване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на fiat-bg.org
Collapse
X
-
SokOtPraskova написа:Аз гласувах за Батак - отдавна ми се ходи да го видя. Само дето датите на срещата са на рождения ми ден..Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Гледам че има колеги, който искат да се комбинират от Бургас. Аз ако успея да се измъкна от работа ще съм с 1/2 и задната седалка е празна.Ако някой иска да патува с мене няма проблем и да пище ЛС. Същото се отнася и ако искате да се събираме някъде и да тръгваме заедно от Бургас.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Гледам,че повечето искат да са на Батак или Хисар.Не забравяйте,че там цените за нощувка са убийствени.На Батак ако се съберем трябва да вземем поне 2-3 къщи.А на Хисар има май само един по приличен хотел,който съвсем не е лош.Оставям на вас да прецените каде ще е срещата,защото на нас,които сме от Пловдив и двете места са ни близо.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
petio4528 написа:Гледам,че повечето искат да са на Батак или Хисар.Не забравяйте,че там цените за нощувка са убийствени.На Батак ако се съберем трябва да вземем поне 2-3 къщи.А на Хисар има май само един по приличен хотел,който съвсем не е лош.Оставям на вас да прецените каде ще е срещата,защото на нас,които сме от Пловдив и двете места са ни близо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
coolboby написа:Ти се смяташ за търновец бе, пък и ми караш Рено. Трябва да ти возя дупето в мойта кола, че Реното ще развали редицата///// написа:Нали, нали! Mr. Green Кажи му! Mr. Green Дет’ е от Търново, ами и с рено! Mr. Green Като казах кола, това означава с фиат Mr. Green , а не с нещо друго, особено рено! Mr. GreenRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
IvanIanushev написа:И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега
Коментар
-
ilkor написа:Това е точно един от хотелите който обсъждахме вчера като твърде вероятен избор ...Обстановката изглежда прилична, а и цените са добри.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар