Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пролетна среща на fiat-bg.org

Колеги,трябва от сега да решим къде ни се ходи на пролетна среща.Предложението е за 27-29ти Март, 2009 година
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

В София

Коментар

Гласувах за Батак стига сме се въртяли все около Казанлък и Търново.Мислех ,че ще има предложение за Пазарджик или Пловдив.п.с. Честито ми 6000 -но мнение.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аз драснах Хисаря еитака рандом нито едно от местата не ми хваща окото , ама в Хисаря не съм ходил от поне 12 13 години
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аз гласувах за Батак, въпреки че половинката ми искаше Хисаря.И ще се опитам този път да организирам малко по-сериозно присъствие от нашия град, ама да видим дали ще успея.

Коментар

uBoy написа:
            аз драснах Хисаря еитака рандом нито едно от местата не ми хваща окото , ама в Хисаря не съм ходил от поне 12 13 години
            Всички които гласуват присъстват задължително.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз гласувах за Габрово,но и на Батак ми се ходи ,така че съм твърдо "ЗА".И дано да има повече присъстващи,че май само приказки се носят по темите и накрая сме си все едни и същи.
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Много твърдо за Батак и Цигов чарк
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Не се безпокойте - ще има и нови попълнения
                  karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                  https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Аз драснах за Габрово - в центъра на BG е,има наистина красиви места,на които мога да ви заведа,всички хотели там са евтини за лукса,който предлагат... ами не знам за други доводи :D
                    Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Глас от мен за Хисаря. Така или иначе тази пролет се канехме да се разходим до там, ще е добре да съчетаем разходката с фиатската среща.А за Батак, предполагам, че нямате предвид самия град, а курорта Цигов чарк, който е на 5 км. от града или хотелите около язовира. И смятам, че се подразбира, че трябва да гласуват само хора, които имат сериозно намерение да дойдат !
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз съм за Батак(Цигов Чарк по-точно),въпреки че и хисаря ми се струва добро място.
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Аз гласувах за Батак - много ми харесва, а от доста време не съм ходил!

Коментар

И аз съм за Батак - 100%.Даже на Цигов чарк ще ходя другия месец да се лъзгаме с малкия на малката пистичка
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                            X