Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път.
    Явка, за какви притеснения говорите бре. Нашата на 20-тия ден направи първия си 320-километров пробег с колата.Вече е навъртяла над 20 000 км и не иска да слиза от колата, а е на година и 9 месеца Голям й е кеф :D

Коментар

doofiat написа:
      Авео написа:
      Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път.
      Явка, за какви притеснения говорите бре. Нашата на 20-тия ден направи първия си 320-километров пробег с колата.Вече е навъртяла над 20 000 км и не иска да слиза от колата, а е на година и 9 месеца Голям й е кеф :D
      Ся що ме дразниш, а.....

Коментар

В крайна сметка измисли ли се нещо... дали ще е в Батак или няма да е ? да имам едно на ум за какъв път да си подготвям колата, че ще влиза в бокса тая седмица
        Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Ами анкетата уверено сочи Батак.Сигурно остават 1-2 дена още за гласуване ...

Коментар

ilkor написа:
            Ами анкетата уверено сочи Батак.Сигурно остават 1-2 дена още за гласуване ...
            И като свърши, да пускаме за датите и това да го уточним колеги.Надявам се да няма сърдити колеги от избора на място и да се съберем повечко.
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Какво значение има дали ще е в Батак или Трявна да кажем ... нали целта е да се съберем на едно място, да се видим, да пийнем, да хапнем и т.н. Дали ще е в Батак или където и да е другаде просто няма значение, важното е срещи и купон да има.

Коментар

Mandor написа:
                Какво значение има дали ще е в Батак или Трявна да кажем ... нали целта е да се съберем на едно място, да се видим, да пийнем, да хапнем и т.н. Дали ще е в Батак или където и да е другаде просто няма значение, важното е срещи и купон да има.
                Напълно съм съгласен колега
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

според мен точно тогава и точно там е малко не удачнооо ...поне за мен де тря даа навартя 600 км аи на 28-29 почва ралито в в.търново .....а пак за варненците не знам просто 1000 км ....1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата....Този път аз ги поправих,но следващия няма,директно трия.Модераторски екип на fiat-bg.org.
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

От Русе - Батак е на 350 км (700км).Предпочетох да гласувам за Габрово.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                      От Русе - Батак е на 350 км (700км).Предпочетох да гласувам за Габрово.
                      Добре какво значение има на колко км. е ?? Както един колега беше написал по-горе... "страх ви е да карате ли?". Ако не се насладиш на самото пътуване с тая кола и компанията с която си в нея .. за какво тръгваш на път въобще ?

Коментар

Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение

Коментар

Авео написа:
                          Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение
                          Глас народен-глас божий.....Сега е на Батак и ми е близко признавам,но другият път ще е в Габрово например и също ще дойда,ще ми е интересно да видя и други места.Все пак това не е първата и последна среща надявам се,сега е тук,другият път другаде и така.Ако винаги така мислите и посещавате срещите които са ви най-близко, няма да се събираме толкова хора на тях.Другото котео е , че срещите не се правят всеки месец.Правят се през доста месеци и може човек ако има желание да направи изключение за една такава среща която е по далечко от населоното му място поне веднъж в годината,защото следвщата ще е по близко до него.Мен лично километрите не ме притесняват и ако следващата среща е на 500км. в едната посока, ще се разберем с другите колеги от Пазарджик например и ще отидем по 3-4 човека с една кола.Невярвам при вас да сте само по един човек от даден град.Съберете се и направете партия с колите.
                          ----------------------------------------------------------------------------
                          Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                          ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                          ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Няма значение къде е, важно е желанието...
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Авео написа:
                              Жалко, че нямам категория D иначе щях да предложа на тези, които ги е страх от пътуване да мина да ги събера с един автобус,тогава не знам какво оправдание щяха да си измислят.Аз лично съм си отпътувал и ми е все тая къде ще е .П.П. Въпроса е купон да става
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Авео написа:
                                А, да и пропусна Живко /////-а (оня, дето бърка колко наклонени чертички да му ника) и на Луната да е срещата - пак ще дойде, ако ще и в колата да спи! Ако трябва и закона да наруши! (освен ако целия форим не го разубеди! ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Вече си имам обаче шофьорка! Гласуването ми, както се сещате, е съгласуван с нея!

Коментар

Working...
                                X