Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път.
Явка, за какви притеснения говорите бре. Нашата на 20-тия ден направи първия си 320-километров пробег с колата.Вече е навъртяла над 20 000 км и не иска да слиза от колата, а е на година и 9 месеца Голям й е кеф :D
Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път.
Явка, за какви притеснения говорите бре. Нашата на 20-тия ден направи първия си 320-километров пробег с колата.Вече е навъртяла над 20 000 км и не иска да слиза от колата, а е на година и 9 месеца Голям й е кеф :D
В крайна сметка измисли ли се нещо... дали ще е в Батак или няма да е ? да имам едно на ум за какъв път да си подготвям колата, че ще влиза в бокса тая седмица
Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено
Ами анкетата уверено сочи Батак.Сигурно остават 1-2 дена още за гласуване ...
И като свърши, да пускаме за датите и това да го уточним колеги.Надявам се да няма сърдити колеги от избора на място и да се съберем повечко.
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Какво значение има дали ще е в Батак или Трявна да кажем ... нали целта е да се съберем на едно място, да се видим, да пийнем, да хапнем и т.н. Дали ще е в Батак или където и да е другаде просто няма значение, важното е срещи и купон да има.
Какво значение има дали ще е в Батак или Трявна да кажем ... нали целта е да се съберем на едно място, да се видим, да пийнем, да хапнем и т.н. Дали ще е в Батак или където и да е другаде просто няма значение, важното е срещи и купон да има.
Напълно съм съгласен колега
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
според мен точно тогава и точно там е малко не удачнооо ...поне за мен де тря даа навартя 600 км аи на 28-29 почва ралито в в.търново .....а пак за варненците не знам просто 1000 км ....1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата....Този път аз ги поправих,но следващия няма,директно трия.Модераторски екип на fiat-bg.org.
От Русе - Батак е на 350 км (700км).Предпочетох да гласувам за Габрово.
Добре какво значение има на колко км. е ?? Както един колега беше написал по-горе... "страх ви е да карате ли?". Ако не се насладиш на самото пътуване с тая кола и компанията с която си в нея .. за какво тръгваш на път въобще ?
Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение
Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение
Глас народен-глас божий.....Сега е на Батак и ми е близко признавам,но другият път ще е в Габрово например и също ще дойда,ще ми е интересно да видя и други места.Все пак това не е първата и последна среща надявам се,сега е тук,другият път другаде и така.Ако винаги така мислите и посещавате срещите които са ви най-близко, няма да се събираме толкова хора на тях.Другото котео е , че срещите не се правят всеки месец.Правят се през доста месеци и може човек ако има желание да направи изключение за една такава среща която е по далечко от населоното му място поне веднъж в годината,защото следвщата ще е по близко до него.Мен лично километрите не ме притесняват и ако следващата среща е на 500км. в едната посока, ще се разберем с другите колеги от Пазарджик например и ще отидем по 3-4 човека с една кола.Невярвам при вас да сте само по един човек от даден град.Съберете се и направете партия с колите.
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Жалко, че нямам категория D иначе щях да предложа на тези, които ги е страх от пътуване да мина да ги събера с един автобус,тогава не знам какво оправдание щяха да си измислят.Аз лично съм си отпътувал и ми е все тая къде ще е .П.П. Въпроса е купон да става
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
А, да и пропусна Живко /////-а (оня, дето бърка колко наклонени чертички да му ника) и на Луната да е срещата - пак ще дойде, ако ще и в колата да спи! Ако трябва и закона да наруши! (освен ако целия форим не го разубеди! ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Вече си имам обаче шофьорка! Гласуването ми, както се сещате, е съгласуван с нея!
Коментар