Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на fiat-bg.org
Collapse
X
-
Явор Митев
doofiat написа:Авео написа:Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път.
Коментар
-
ilkor написа:Ами анкетата уверено сочи Батак.Сигурно остават 1-2 дена още за гласуване ...----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Mandor написа:Какво значение има дали ще е в Батак или Трявна да кажем ... нали целта е да се съберем на едно място, да се видим, да пийнем, да хапнем и т.н. Дали ще е в Батак или където и да е другаде просто няма значение, важното е срещи и купон да има.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
според мен точно тогава и точно там е малко не удачнооо ...поне за мен де тря даа навартя 600 км аи на 28-29 почва ралито в в.търново .....а пак за варненците не знам просто 1000 км ....1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата....Този път аз ги поправих,но следващия няма,директно трия.Модераторски екип на fiat-bg.org.dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
niko_ymn написа:От Русе - Батак е на 350 км (700км).Предпочетох да гласувам за Габрово.
Коментар
-
Явор Митев
Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение
Коментар
-
Авео написа:Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Авео написа:Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положениеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Авео написа:Всеки божи път едно и също. Всяка анкета за среща е придружена с подобни недоволства. Винаги за някой, където и да е, ще е далеко. Остават финансовите възможности, ангажимента по въртене на геврека цял ден и желанието. Има ненормалници като мен, Деян Имортъла, Емо Феникса и др...дето и в Скопие да е, пак ще дойдат....но има и колеги, за които 1000 км са си много, излишен финансов стрес и напрежение.За това ви моля - тези, на които им е далеко, не се сърдете. Анкетата / респективно потребителите / са избрали с мнозинство мястото. А другите, които не могат да възприемат доводите на недоволните - влезте в положение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар