PREDATORst написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на fiat-bg.org
Collapse
X
-
Immortal написа:PREDATORst написа:Айде и аз за батак!Ама ако дойда с ланчията нали нема ме изгонитеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
maiska
Коментар
-
Явор Митев
Мааалко по-късно да беше, може би щяхме да дойдем. Не че няма да опитам леко манипулация спрямо благоверната ми съпруга, но с това бебе, малко се съмнявам да се съгласи. Май ще е все още студено.Иначе как ми се идваааа, малиииии...
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:Авео, ако опитаме да я манипулираме и ние, ще има ли ефект?
Коментар
-
maiska
Kuku написа:maiska написа:Ама как и двамата дружно хором - "сметката, сметката...." Човек да не ви подаде пръстче....
Коментар
-
Авео написа:Мааалко по-късно да беше, може би щяхме да дойдем. Не че няма да опитам леко манипулация спрямо благоверната ми съпруга, но с това бебе, малко се съмнявам да се съгласи. Май ще е все още студено.Иначе как ми се идваааа, малиииии...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Явор Митев
kik73bg написа:Авео написа:Мааалко по-късно да беше, може би щяхме да дойдем. Не че няма да опитам леко манипулация спрямо благоверната ми съпруга, но с това бебе, малко се съмнявам да се съгласи. Май ще е все още студено.Иначе как ми се идваааа, малиииии...
Коментар
-
На моята госпожа и подхвърлих снощи - и тя е навита, стига да може, че с тая ней-на работа - не знае кога ще е на смяна.Ама и на мен(нас с жената), като на адаша ни се иска малко по-късно да бяхме сложили датата - към средата на април например - да кажем 10-11-12 - преди Великден, за да си спестим неудобството от студа и лошото време - помислете за това!Не за друго - ама е много по-приятно да се седне навън спокойно на слънчице, а април да же и вечер не е така студено. Имайте предвид че всички предложени дестинации си падат малко или много балкански, което си е гаранция за студ, дори и времето да е хубаво по принцип!Аз предлагам като се реши къде ще е мястото да се пусне и една паралелна анкета за датата - може и още сега.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Март месец си е наистина хладно вечер в Цигов чарк и за деца няма да е много хубаво да излизат навън. Ако с преместването на датата дойдат повече хора аз съм съгласен, защото принципа "Колкото повече, толкова повече" ще е хубаво да се приложи за срещатаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар