Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PREDATORst написа:
    Айде и аз за батак!Ама ако дойда с ланчията нали нема ме изгоните
    Не бой се колега, не си само ти Няма да ни изгонят, не бой се Гарантирам Най-много да ни отделят на отделна маса

Коментар

И да платите и двете сметки

Коментар

Immortal написа:
        PREDATORst написа:
        Айде и аз за батак!Ама ако дойда с ланчията нали нема ме изгоните
        Не бой се колега, не си само ти Няма да ни изгонят, не бой се Гарантирам Най-много да ни отделят на отделна маса
        И да Ви връчиме сметката!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ама как и двамата дружно хором - "сметката, сметката...." Човек да не ви подаде пръстче....

Коментар

Мааалко по-късно да беше, може би щяхме да дойдем. Не че няма да опитам леко манипулация спрямо благоверната ми съпруга, но с това бебе, малко се съмнявам да се съгласи. Май ще е все още студено.Иначе как ми се идваааа, малиииии...

Коментар

Авео, ако опитаме да я манипулираме и ние, ще има ли ефект?

Коментар

maiska написа:
                Ама как и двамата дружно хором - "сметката, сметката...." Човек да не ви подаде пръстче....
                "Киро-будала няма!" са казали хората

Коментар

Immortal написа:
                  Авео, ако опитаме да я манипулираме и ние, ще има ли ефект?
                  Пробвайте, ама.....не гарантирам за резултата. Пък де да я знам, Сивето може и да послуша, ама мен - "твърду ние"..

Коментар

Kuku написа:
                    maiska написа:
                    "Киро-будала няма!" са казали хората
                    е това не го бях чувала.... леле, вие пък и двамата сте ...

Коментар

Авео написа:
                      Мааалко по-късно да беше, може би щяхме да дойдем. Не че няма да опитам леко манипулация спрямо благоверната ми съпруга, но с това бебе, малко се съмнявам да се съгласи. Май ще е все още студено.Иначе как ми се идваааа, малиииии...
                      Колко е малък бебока ,кажи и че ще има и други бебоци,само не знам кой ще се прави на бавачка да ги забавлява :P .Може ако са повече бебоци да се забавляват и сами (като знам моя и този на Фихи),мисля че голяма веселба ще има!Айде за бебоците
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                        Авео написа:
                        Колко е малък бебока ,кажи и че ще има и други бебоци,само не знам кой ще се прави на бавачка да ги забавлява :P .Може ако са повече бебоци да се забавляват и сами (като знам моя и този на Фихи),мисля че голяма веселба ще има!Айде за бебоците
                        Сега е на 9 месеца. Те хубаво ще се забавляват, обаче напоследък жена ми, дето едно време ме ръчкаше в петък следобед да тръгваме за Рожен / от Варна /, сега е променила мирогледа си в това отношение и смята, че притесняваме детето, тръгвайки на път. Не и се сърдя и я разбирам - майка е, но.....сам не ми се идва. На х. Яна ми беше много приятно, но и малко некомфортно сам. Свикнал съм си с нея...

Коментар

Ако има с кого да тръгна от Варна, може и да отразя и аз, че съм още свеж и пресен тука и не ми се тръгва на някъде сам
                          Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

На моята госпожа и подхвърлих снощи - и тя е навита, стига да може, че с тая ней-на работа - не знае кога ще е на смяна.Ама и на мен(нас с жената), като на адаша ни се иска малко по-късно да бяхме сложили датата - към средата на април например - да кажем 10-11-12 - преди Великден, за да си спестим неудобството от студа и лошото време - помислете за това!Не за друго - ама е много по-приятно да се седне навън спокойно на слънчице, а април да же и вечер не е така студено. Имайте предвид че всички предложени дестинации си падат малко или много балкански, което си е гаранция за студ, дори и времето да е хубаво по принцип!Аз предлагам като се реши къде ще е мястото да се пусне и една паралелна анкета за датата - може и още сега.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Март месец си е наистина хладно вечер в Цигов чарк и за деца няма да е много хубаво да излизат навън. Ако с преместването на датата дойдат повече хора аз съм съгласен, защото принципа "Колкото повече, толкова повече" ще е хубаво да се приложи за срещата
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ако е през април вероятността да съм на изпит е почти никаква и съответно ще мога да дойда където и да е? Аз също мисля, че може да пуснем една анкета за датата на срещата!!!

Коментар

Working...
                                X