fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на fiat-bg.org
Collapse
X
-
Inessita написа:Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата. Принципно не е много добра идея за колегите от северна България. Виждам, че и повечето гласували за там са софиянци (болшинството от съфорумци), Пазарджик и Пловдив. на които им е най- близо. И от Варна не виждам да има много мераклии за там. В крайна сметка идеята беше да се придържаме към центъра на България. За събиране на Батак щеше да е идеално ако беше за 3 дни както беше събирането на Копринка.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Ами за срещата на х.Яна имаше хора и от над 350км - очевидно не им е попречило.Всеки си решава.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
nylon написа:Много хубава организация се очертава...браво на форумците. Аз съм ’за’ да се разнообразяват местата, но трябва все пак да се придържаме към средата на България, най-честно е.TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
Също така ако се навити да го направим някъде по към центъра на България така да го кажим щото да могат да дойдат и др които са по - далечко да не перат 300-400 км път някъде покрай Велико Търново (не че просто съм от Велико Търново, мен неме бърка и дори да е в Гърция, ама има хора които са от Русе и да карат те чак до Батак малко ще и дойде в повече от към разходи ) Абе каквото направите само ако можем да го направим през пролетната ваканция иначе тогава няма да съм на 100%
Коментар
-
Tornado написа:Yavor написа:Ами за срещата на х.Яна имаше хора и от над 350км - очевидно не им е попречило.Всеки си решава.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Tornado написа:Yavor написа:Ами за срещата на х.Яна имаше хора и от над 350км - очевидно не им е попречило.Всеки си решава.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колеги знам, че Батак е доста далеч за много хора, но все пак въпроса е да се съберем почитателите на тази марка. Все пак не може да се угоди на всеки, за това е гласуването. Аз лично съм твърдо за Батак, по простата причина, че е относително в центъра на България и не е много скъпо и е много красиво, а от личен опит знам, че около Търново и Габрово си е скъпичко (над 15 лв. на нощувка), но все пак това си е лично мое мнениеFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Yavor написа:Inessita написа:Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар