Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    GHOST_RIDER написа:
    Колеги аз сам нов не сам постоянен в форума поради простата причина,че не ми остава време да седна пред компютара и искам да попитам ако случаино доида на срещатата на форума ще ми е някак си непознато все пак никои не познавам от тук и се получава някак си кофти...Не ми е проблем да намеря хотела или пак потребителите щото все пак е фиат сбирка и навсякаде фиати а у.И ако може да ми разясните как става плащането за хотела как се оговаряме всичко с потробности ако може да ми се обясни все пак на мен лично ще ми е първа среща с потребителите от форума и искам малко или много да си наглася графиците,средствата и пр. Благодаря предварително! :D
    Колега, просто следи темата и след извесно време ще разбереш къде, кога, колко и т.н..
    Благодаря!

Коментар

Inessita написа:
      Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата. Принципно не е много добра идея за колегите от северна България. Виждам, че и повечето гласували за там са софиянци (болшинството от съфорумци), Пазарджик и Пловдив. на които им е най- близо. И от Варна не виждам да има много мераклии за там. В крайна сметка идеята беше да се придържаме към центъра на България. За събиране на Батак щеше да е идеално ако беше за 3 дни както беше събирането на Копринка.
      Ами за срещата на х.Яна имаше хора и от над 350км - очевидно не им е попречило.Всеки си решава.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Ами за срещата на х.Яна имаше хора и от над 350км - очевидно не им е попречило.Всеки си решава.
        Явка така е ама досега има 80 гласували от което се определя мястото на срещата ,а дали ще дойдат всичките които са гласували за Батак /33/ ?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Те там е проблемацията

Коментар

И ние ще дойдем на Батак. :D

Коментар

nylon написа:
              Много хубава организация се очертава...браво на форумците. Аз съм ’за’ да се разнообразяват местата, но трябва все пак да се придържаме към средата на България, най-честно е.
              Казах, че ТРЯБВА да се придържаме към географската среда на България, защото е най-честно към всички колеги. Някой ще ме коментира ли? Или да гласуваме всички с двете ръце за Батак. Средата според мен е някъде между Шипка и Тетевен, така че анкетата е безмислена в този си вид, защото не включва места и хотели от този пояс, а включва само едно. По този начин съставена тя представлява анкета: "Да правим ли сбирката толерантно за всички или да я направим дето на назе ни е най-близо?" По вашата логика, за Варненци не трябва да е проблем срещата да е в Сандански.
              TD_100, че е кръгло число.

Коментар

:D
                TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Колега, среща в Казанлък или по-точно в Копринка, имаше съвсем скоро - малко разнообразие

Коментар

Аз нямам претенции къде ще е срещата само ако може да я направим към началото на април когато е ваканцията на учениците и на студентите според мене така е най-добре щото има хора които са студенти или ученици нека и те да имат вазможност да дойдат Стига да са навити всички

Коментар

Също така ако се навити да го направим някъде по към центъра на България така да го кажим щото да могат да дойдат и др които са по - далечко да не перат 300-400 км път някъде покрай Велико Търново (не че просто съм от Велико Търново, мен неме бърка и дори да е в Гърция, ама има хора които са от Русе и да карат те чак до Батак малко ще и дойде в повече от към разходи ) Абе каквото направите само ако можем да го направим през пролетната ваканция иначе тогава няма да съм на 100%

Коментар

Аз лично съм за Батак.
                        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Tornado написа:
                          Yavor написа:
                          Явка така е ама досега има 80 гласували от което се определя мястото на срещата ,а дали ще дойдат всичките които са гласували за Батак /33/ ?
                          Даже вече са станали 84 гласували. Силно се съмнявам, че ще има и наполовина на тази бройка коли на срещата, независимо къде ще е тя. Затова предлагам за действителни да се признават само гласовете, които са придружени с мнение за кое място е гласувано.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Tornado написа:
                            Yavor написа:
                            Даже вече са станали 84 гласували. Силно се съмнявам, че ще има и наполовина на тази бройка коли на срещата, независимо къде ще е тя. Затова предлагам за действителни да се признават само гласовете, които са придружени с мнение за кое място е гласувано.
                            Съгласен съм с теб ,колега!!!Аз съм с две ръце за Батак ,не защото ми е близко ,а защото е красиво ! Не е толкова спокойно като преди но пак си е красиво!!!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги знам, че Батак е доста далеч за много хора, но все пак въпроса е да се съберем почитателите на тази марка. Все пак не може да се угоди на всеки, за това е гласуването. Аз лично съм твърдо за Батак, по простата причина, че е относително в центъра на България и не е много скъпо и е много красиво, а от личен опит знам, че около Търново и Габрово си е скъпичко (над 15 лв. на нощувка), но все пак това си е лично мое мнение
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Yavor написа:
                                Inessita написа:
                                Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата.
                                Напълно съм съгласен с Явор,защото почвам да си мисля,че всеки си търси причина за да не дойде.Съгласете се че сме от цялата стран и не може да се угоди на всички,така че на който му се идва да ЗАПОВЯДАП.П.Аз също гласувах за Габрово ,но ще отида и в Батак или където ще е срещата:P
                                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                                X