Ми то освен Панорама,другите са все малки хотелчета до 40 човека.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на fiat-bg.org
Collapse
X
-
IvanIanushev написа:И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:IvanIanushev написа:И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засегаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колеги аз сам нов не сам постоянен в форума поради простата причина,че не ми остава време да седна пред компютара и искам да попитам ако случаино доида на срещатата на форума ще ми е някак си непознато все пак никои не познавам от тук и се получава някак си кофти...Не ми е проблем да намеря хотела или пак потребителите щото все пак е фиат сбирка и навсякаде фиати а у.И ако може да ми разясните как става плащането за хотела как се оговаряме всичко с потробности ако може да ми се обясни все пак на мен лично ще ми е първа среща с потребителите от форума и искам малко или много да си наглася графиците,средствата и пр. Благодаря предварително! :D
Коментар
-
Колеги гласувах с две ръце за Батак. Принципно ще съм с жената и ще имам цяла задна седалка свободна /ако някои няма превоз а му се ходи /. Можем да се организираме групово да тръгнем. Само кажете по колко пари ще излезне цялото това нещо и няма проблеми от мен .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата. Принципно не е много добра идея за колегите от северна България. Виждам, че и повечето гласували за там са софиянци (болшинството от съфорумци), Пазарджик и Пловдив. на които им е най- близо. И от Варна не виждам да има много мераклии за там. В крайна сметка идеята беше да се придържаме към центъра на България. За събиране на Батак щеше да е идеално ако беше за 3 дни както беше събирането на Копринка.
Коментар
-
fihi
GHOST_RIDER написа:Колеги аз сам нов не сам постоянен в форума поради простата причина,че не ми остава време да седна пред компютара и искам да попитам ако случаино доида на срещатата на форума ще ми е някак си непознато все пак никои не познавам от тук и се получава някак си кофти...Не ми е проблем да намеря хотела или пак потребителите щото все пак е фиат сбирка и навсякаде фиати а у.И ако може да ми разясните как става плащането за хотела как се оговаряме всичко с потробности ако може да ми се обясни все пак на мен лично ще ми е първа среща с потребителите от форума и искам малко или много да си наглася графиците,средствата и пр. Благодаря предварително! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар