Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми то освен Панорама,другите са все малки хотелчета до 40 човека.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

IvanIanushev написа:
      И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега
      Ето и линк за хотела http://www.rezervaciq.com/hotel_pano...gov_chark.html
      ----------------------------------------------------------------------------
      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Мисля че хотелът е подходящ, поне от това което видях по снимките така изглежда...И цените са приемливи.Колега Ianushev, добра работа

Коментар

При всички положения, без ходене до там няма да стане - нека първо установим мястото, после хотелите

Коментар

IvanIanushev написа:
            IvanIanushev написа:
            И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега
            Ето и линк за хотела http://www.rezervaciq.com/hotel_pano...gov_chark.html
            Поздравления за колегата!!!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Благодаря колеги,с каквото мога ще помогна за срещата.Разчитайте на мен!
              ----------------------------------------------------------------------------
              Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
              ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
              ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Аз каато се качвам Февруари ще ида да го погледна тоя хотел ’Панорама" - ще видя цените за плюскане и ще направя снимки.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хотела наистина е много готин и е на приемливи цени. Браво на колегата IvanIanushev
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Много хубава организация се очертава...браво на форумците. Аз съм ’за’ да се разнообразяват местата, но трябва все пак да се придържаме към средата на България, най-честно е.
                    TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Колеги аз сам нов не сам постоянен в форума поради простата причина,че не ми остава време да седна пред компютара и искам да попитам ако случаино доида на срещатата на форума ще ми е някак си непознато все пак никои не познавам от тук и се получава някак си кофти...Не ми е проблем да намеря хотела или пак потребителите щото все пак е фиат сбирка и навсякаде фиати а у.И ако може да ми разясните как става плащането за хотела как се оговаряме всичко с потробности ако може да ми се обясни все пак на мен лично ще ми е първа среща с потребителите от форума и искам малко или много да си наглася графиците,средствата и пр. Благодаря предварително! :D

Коментар

Колеги гласувах с две ръце за Батак. Принципно ще съм с жената и ще имам цяла задна седалка свободна /ако някои няма превоз а му се ходи /. Можем да се организираме групово да тръгнем. Само кажете по колко пари ще излезне цялото това нещо и няма проблеми от мен .
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

И аз съм за Батак... :D
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И аз съм за Батак, но още не си позволявам да гласувам, защото не знам дали ще успея да се освободя за тези дни
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Гласувах за Габрово не защото не ми се ходи на Батак, а защото е много далече. От Русе до там са близо 5-6 часа път-събирането е два дни, а единия ден ще замине само по пътищата. Принципно не е много добра идея за колегите от северна България. Виждам, че и повечето гласували за там са софиянци (болшинството от съфорумци), Пазарджик и Пловдив. на които им е най- близо. И от Варна не виждам да има много мераклии за там. В крайна сметка идеята беше да се придържаме към центъра на България. За събиране на Батак щеше да е идеално ако беше за 3 дни както беше събирането на Копринка.

Коментар

GHOST_RIDER написа:
                                Колеги аз сам нов не сам постоянен в форума поради простата причина,че не ми остава време да седна пред компютара и искам да попитам ако случаино доида на срещатата на форума ще ми е някак си непознато все пак никои не познавам от тук и се получава някак си кофти...Не ми е проблем да намеря хотела или пак потребителите щото все пак е фиат сбирка и навсякаде фиати а у.И ако може да ми разясните как става плащането за хотела как се оговаряме всичко с потробности ако може да ми се обясни все пак на мен лично ще ми е първа среща с потребителите от форума и искам малко или много да си наглася графиците,средствата и пр. Благодаря предварително! :D
                                Колега, просто следи темата и след извесно време ще разбереш къде, кога, колко и т.н..

Коментар

Working...
                                X