Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде гласувайте че да пускаме тема за записване

Коментар

Аз гласувах за Батак - отдавна ми се ходи да го видя. Само дето датите на срещата са на рождения ми ден..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Е, не може да празнуваш там ли?!Като се върнеш ще почерпиш близки, познати, приятели и т.н. в София, следващата седмица, примерно Ти си знаеш де - не те навивам....

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Аз гласувах за Батак - отдавна ми се ходи да го видя. Само дето датите на срещата са на рождения ми ден..
          Значи ти ще осигуриш цялото пиене за срещата, така поне ги виждам аз нещата . Какво по-хубаво от това да празнуваш рождения си ден с голяма приятна компания, трябва дори да си доволна от това съвпадение.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Пък и ще получиш много подаръци

Коментар

Гледам че има колеги, който искат да се комбинират от Бургас. Аз ако успея да се измъкна от работа ще съм с 1/2 и задната седалка е празна.Ако някой иска да патува с мене няма проблем и да пище ЛС. Същото се отнася и ако искате да се събираме някъде и да тръгваме заедно от Бургас.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Гледам,че повечето искат да са на Батак или Хисар.Не забравяйте,че там цените за нощувка са убийствени.На Батак ако се съберем трябва да вземем поне 2-3 къщи.А на Хисар има май само един по приличен хотел,който съвсем не е лош.Оставям на вас да прецените каде ще е срещата,защото на нас,които сме от Пловдив и двете места са ни близо.
                ex. punto elx 1.2i
                Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                  Гледам,че повечето искат да са на Батак или Хисар.Не забравяйте,че там цените за нощувка са убийствени.На Батак ако се съберем трябва да вземем поне 2-3 къщи.А на Хисар има май само един по приличен хотел,който съвсем не е лош.Оставям на вас да прецените каде ще е срещата,защото на нас,които сме от Пловдив и двете места са ни близо.
                  Аз и преди това казах, че в самия Батак не виждам къде ще се съберем. Батак може да го посетим, да го разгледаме, но като място на сбирка не ми се вижда добра идея. По-скоро в х-л Панорама на Цигов чарк или някой друг хотел в курорта.А Хисаря е курортно градче, аз съм бил там в един хотел суперлукс с басейн и всички екстри. Едва ли е единствения... А пък да не говорим за Велинград.

Коментар

Май е по добре на Хисаря,там поне има доста забележителности.Старите Римски крепости и Старосел не е далеч,докато на Батак освен язовир друго няма.
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

Е в района на Батак е и Цигов Чарк ... а там не е като да няма хотели.При всички случаи ще се търси поносима цена за нощувката.След като стане ясно къде ще бъде срещата ще се отиде на оглед и договорка на условията.

Коментар

И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

coolboby написа:
                          Ти се смяташ за търновец бе, пък и ми караш Рено. Трябва да ти возя дупето в мойта кола, че Реното ще развали редицата
                          ///// написа:
                          Нали, нали! Mr. Green Кажи му! Mr. Green Дет’ е от Търново, ами и с рено! Mr. Green Като казах кола, това означава с фиат Mr. Green , а не с нещо друго, особено рено! Mr. Green
                          Ей, да не се бъзикате, че ще ми ядете прахта Фиатка ще си намеря, тя е най-лесна, не се притеснявайте за мен Сори за Спама
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

IvanIanushev написа:
                            И така колеги,днес разговарях с мой познат който държи хотел Панорама на Цигов Чарк,обясних му че има голям шанс да се събираме доста хора Март месец,и го попитах за хотела дали може да предложи оферта.Реално цената за нощувка на човек е 18лв. но при по-голям брой ще ни направи отстъпка и цената ще е 15лв. на човек.Също така каза че може и цяло вилно селище да се наеме с бунгала,но цената там ще е по-висока.За допълнителни въпроси може организаторите на срещата да ми пишат ЛС,и евентуално ще им дам телефонът му за да се разберете ако се ходи по рано да се резервират места.Това е от мен засега
                            До тук сме 67 човека гласували! И като прибавим и половинките и децата... Май, май отиваме над 100 човека! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Това е точно един от хотелите който обсъждахме вчера като твърде вероятен избор ...Обстановката изглежда прилична, а и цените са добри.

Коментар

ilkor написа:
                                Това е точно един от хотелите който обсъждахме вчера като твърде вероятен избор ...Обстановката изглежда прилична, а и цените са добри.
                                Така е, обстановката е прилична, без да е луксозна, като за хора с народни коли е подходяща . Хотелът е на достъпно и красиво място в курорта, има голям паркинг и голям ресторант. В близост е (на около 400-500 метра) и другия по-голям и може би малко по-добър хотел в региона - "Орбита", който едно време си имаше и басейн даже. Около Нова година обаче "Орбита" не даваше признаци на живот, трябва да се провери.

Коментар

Working...
                                X