Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на fiat-bg.org

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пуснал съм 31 дена.Гласувах за Батак, и на мен там ми се ходи.Самия град не е кой-знае какво, но язовира е супер.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз предлагам 31 Януари да е краен срок за гласуване.После трябва време и за проучване, за записване, за запазване....

Коментар

И моля ви се - тоз път мохабета - в кръчма!Единствено на х.Яна стана добре, ама беше лято все пак.Аз ще проуча предварително на Цигов чарк това онова, а съм сигурен че и някой друг колега ще може да помогне, ако разбира се се реши Батак.Иначе и за втория подгласник - ЕТЪРА - също съм навит - ходил съм последно като дете.Ето и малко снимки от Цигов чарк - от последните 2-3 години...Рисайзъра яко ги скапа ама нямам време за по качествени сега.
        Прикачени файлове
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

donnna написа:
          па мноу далечи бря като гледам работата на Батак отива... 320 километра... в едната посока... за 2 дена... ГПВ...
          Можем да направим комбина. С Пунтака до Ямбол и от там нататък с Дедрата. А може и с Веско да се комбинирате, убеден съм че ако не е служебно зает ще е на линия.Изобщо колеги, особено от по-далечните дестинации - помислете за комбина. Знам, че на никой не му се дават 200-тина лева за "ГПВ - г..з път да види". Все пак клубните срещи по традиция са едно мероприятие, за което се говори почти до следващата среща. Остават страхотни спомени, нови приятелства и т.н., понякога и бизнес-връзки.Мисля че си струва инвестицията. Пък и малко измъкване от сивото ежедневие също е много полезно.

Коментар

Ние решихме, че най-много ни отърва за Габрово! Даже си мислих да пусна като предложение Трявна или Елена! Но където и да се реши - на линия сме! Най-вероятно е да сме единствената кола от Варна!

Коментар

///// написа:
              Ние решихме, че най-много ни отърва за Габрово! Даже си мислих да пусна като предложение Трявна или Елена! Но където и да се реши - на линия сме! Най-вероятно е да сме единствената кола от Варна!
              не бъди сигурен
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ти се смяташ за търновец бе, пък и ми караш Рено. Трябва да ти возя дупето в мойта кола, че Реното ще развали редицата

Коментар

coolboby написа:
                  Ти се смяташ за търновец бе, пък и ми караш Рено. Трябва да ти возя дупето в мойта кола, че Реното ще развали редицата
                  Нали, нали! Кажи му! Дет’ е от Търново, ами и с рено! Като казах кола, това означава с фиат , а не с нещо друго, особено рено!

Коментар

Immortal написа:
                    donnna написа:
                    па мноу далечи бря като гледам работата на Батак отива... 320 километра... в едната посока... за 2 дена... ГПВ...
                    Можем да направим комбина. С Пунтака до Ямбол и от там нататък с Дедрата. А може и с Веско да се комбинирате, убеден съм че ако не е служебно зает ще е на линия.Изобщо колеги, особено от по-далечните дестинации - помислете за комбина. Знам, че на никой не му се дават 200-тина лева за "ГПВ - г..з път да види". Все пак клубните срещи по традиция са едно мероприятие, за което се говори почти до следващата среща. Остават страхотни спомени, нови приятелства и т.н., понякога и бизнес-връзки.Мисля че си струва инвестицията. Пък и малко измъкване от сивото ежедневие също е много полезно.
                    не си и помисляй, че тоя път ще мога да се измъкна сам и че жинътъ и дечурлигата ши са пак при "мама" тоя път умиране има - отърване - йок ако ше се идва ше е с пълната раница и не само че е далече, ами ше има - ми ше е студено, децата ше изстинат... мани-бегай!!!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      Immortal написа:
                      donnna написа:
                      не си и помисляй, че тоя път ще мога да се измъкна сам и че жинътъ и дечурлигата ши са пак при "мама" тоя път умиране има - отърване - йок ако ше се идва ше е с пълната раница и не само че е далече, ами ше има - ми ше е студено, децата ше изстинат... мани-бегай!!!
                      @donna живи и здрави и аз съм на линия..!! Така, че може да измислим някоя партиика
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                        donnna написа:
                        Immortal написа:
                        donnna написа:
                        @donna живи и здрави и аз съм на линия..!! Така, че може да измислим някоя партиика
                        ква партийка - в раницата / Пунтьо / нимойм съ събра, и у твойто Браво тоже... ти мисли за партийка с Имортълъ...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Donnna, аз съм с комби, нали знаеш. Място бол. И ти си от категорията на мойта жена - т.е. можем да ви броим за деца до 14 год. (поне по тегло ).Ако и дечурлигата ти са се метнали на тебе, можем да вземем освен вас и още едно семейство Иначе мисля, че от Ямбол няма да съм само аз, сигурно и други колеги ще се включат. Ама да видим...

Коментар

И аз ша съ фключа към бургаския отряд...Може да са зберем нейде преди тръгване и после да прайм кушии
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              И аз ша съ фключа към бургаския отряд...Може да са зберем нейде преди тръгване и после да прайм кушии
                              Може и с твойта да ходим, че да пестим пари, че кризата е голяма и бензина е скъп
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                                la squadra azzurra написа:
                                Може и с твойта да ходим, че да пестим пари, че кризата е голяма и бензина е скъп
                                Убуу, ма ша съм семейно, което значи пълен багажник, и както винаги, нещо по-ръбато на предната седалка
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X