Гласувах за Батак стига сме се въртяли все около Казанлък и Търново.Мислех ,че ще има предложение за Пазарджик или Пловдив.п.с. Честито ми 6000 -но мнение.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Аз гласувах за Батак, въпреки че половинката ми искаше Хисаря.И ще се опитам този път да организирам малко по-сериозно присъствие от нашия град, ама да видим дали ще успея.
Аз гласувах за Габрово,но и на Батак ми се ходи ,така че съм твърдо "ЗА".И дано да има повече присъстващи,че май само приказки се носят по темите и накрая сме си все едни и същи.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Аз драснах за Габрово - в центъра на BG е,има наистина красиви места,на които мога да ви заведа,всички хотели там са евтини за лукса,който предлагат... ами не знам за други доводи :D
Глас от мен за Хисаря. Така или иначе тази пролет се канехме да се разходим до там, ще е добре да съчетаем разходката с фиатската среща.А за Батак, предполагам, че нямате предвид самия град, а курорта Цигов чарк, който е на 5 км. от града или хотелите около язовира. И смятам, че се подразбира, че трябва да гласуват само хора, които имат сериозно намерение да дойдат !
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Аз съм за Батак(Цигов Чарк по-точно),въпреки че и хисаря ми се струва добро място.
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар