Здравейте колеги!Събуди се инициатива в друг форум на италианските автомобили, за среща на всички желаещи от района на гр. Кюстендил да се почерпим предколедно за здравето на машините ни Нека всеки, който е от гр. Кюстендил и околностите и има желание да направиме срещичка около празниците да пише на лични или в темата!Засега е уточнено само 13:00ч на 24.12.2008г. все още мястото не е избрано.Най-вероятно ще е около площада или около гарата, за да е по-познато на всички...Според различните желания, ще вземем средно (удобно за всички) решение, където да се проведе срещата! Това място ще бъде само сборния пункт, а от там който има желание може да дойде да се запознаем и почерпим.KbH40 Ви пожелава весело изкарване на коледните и новогодишни празници!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предколедна среща гр. КЮСТЕНДИЛ - 24.12.2008г ~ 13:00
Collapse
X
-
ЕееееейййййЦ! Доживех!!! Мястото на срещата ще е проблемно обаче ако искаме да спрем на едно място и да направим снимка и на колите обща...По центъра ще е претъпкано от пазаруващи, гражданье, селянье и завърнали се по родните места софианци. На гарата - става - има места за паркиране, но трябва да се съберем в някое от кафетата там - които не са кой знае какво. Бензиностанциите в града също не стават много много за събиране... То зависи и колко хора ещ се съберем де ... Мене ме бройте един.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Успех и весело изкарване на срещата !Само един въпрос:Колеги, а къде бяхте тази неделя ?Ние пропътувахме разстоянието от София за да дойдем в дома за изоставени деца, а представителят на Кюстендил беше само един ...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=150
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ЕееееейййййЦ! Доживех!!! Мястото на срещата ще е проблемно обаче ако искаме да спрем на едно място и да направим снимка и на колите обща...По центъра ще е претъпкано от пазаруващи, гражданье, селянье и завърнали се по родните места софианци. На гарата - става - има места за паркиране, но трябва да се съберем в някое от кафетата там - които не са кой знае какво. Бензиностанциите в града също не стават много много за събиране... То зависи и колко хора ещ се съберем де ... Мене ме бройте един.ilkor написа:Успех и весело изкарване на срещата !Само един въпрос:Колеги, а къде бяхте тази неделя ?Ние пропътувахме разстоянието от София за да дойдем в дома за изоставени деца, а представителят на Кюстендил беше само един ...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=150
Коментар
-
KbH40 написа:Ако нямате против мога да пусна темата и във форума на Алфа и Ланчиа... Все пак и те са италиано макаронеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ето ако искате може да разискваме удобно място за среща...Набързо скицирах по спомен около гарата и мисля, че е възможно пред площада да паркираме, ако няма таксита или по надолу където съм оградил с кръг, мисля, че там имаше преди нещо като оширение на улицата, но може и да греша! Поправете ме местните...Ето и скицата:
Коментар
-
ilkor написа:Успех и весело изкарване на срещата !Само един въпрос:Колеги, а къде бяхте тази неделя ?Ние пропътувахме разстоянието от София за да дойдем в дома за изоставени деца, а представителят на Кюстендил беше само един ...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=150Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
Дето е ограденото място с кръгчето не може да се паркира - може да се паркира от лявата страна на площада - при кафето Църна маца, илипод диагонал на ограденото с кръгчето. Но по-добре отляво на площада - събираме се там и решаваме къде ще пием кафе или квото там...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_15048_0.htmlВ Алфа форума може някой колега, който има регистрация да пусне темата, защото при мен не ми дава да пиша, сигурно защото съм нов акаунт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар